Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #17816 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Twój nick podczas grania: kwas cytrynowy Godzina, data zdarzenia:15:05 /2015-06-21 Mapa: de_dust2 Link do screenów: http://www58.zippyshare.com/v/6FnFOIY1/file.html STEAM_ID / IP: 185.11.110.60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Czerwca 2015 #17807 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 SS czyste, ponieważ nie ma co tam sprawdzać. Dostajesz ub, ale zapraszam admina Merton, do wyjaśnienia czym się kierował robiąc te ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Czerwca 2015 #17795 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Only DD2" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Czerwca 2015 #16998 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ja widzę trzy ostatnie screeny takie same, kod CRC ten sam oraz skompresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Czerwca 2015 #16973 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ja widzę trzy ostatnie screeny takie same, kod CRC ten sam oraz skompresowanie. Ssy zrobione po śmierci więc nic dziwnego jeśli gracz po prostu zminimalizował CSa. Napis "Orientuj sie" nie tak bardzo się rzuca w oczy a tego drobnego laga przy pierwszym ssie mógł po prostu nie poczuć. Ja bym dał UB bo ssy "z czapy" zwłaszcza że w prawym górnym rogu nie ma info kto zabił kwas cytrynowy = od śmierci gracza trochę minęło... PS. @August już przecież dał UB czekamy na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 22 Czerwca 2015 #16655 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dostał ssy przypadkowo. Dawałem ssy całkiem innej osobie. Poprostu wbiła inna osoba na serwer i gdy wszedłem w amxmodmenu cyferka się zmieniła a ja jej nie zauważyłem. SSy przypadkowe, następnie osoba czitująca je dostała i już nie wstawiła. Przepraszam Cię za to. Ub Ci się należy. Ps. zły tag tematu. Serwer na którym dostałeś ode mnie bana to ODD2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #16666 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Sprawa chyba wyjaśniona, ponieważ wczoraj też miałem podobne zajście. W razie nie jasności przez kogoś, proszę o otwarcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #16669 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #16671 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi