Keep calm and Follow me Napisano 20 Czerwca 2015 #18984 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Tak jak w temacie proponuje wgrac wytrzymalosc perkow. przykladowo 100 a zabicie zabiera 20. 5 zginiec i trzeba szukac perku Irytuje jak gosc dostanie dobry perk i cala mapa pod jego dyktando. Daloby to slabszym graczom wieksze mozliwosci i szanse na dodatnie staty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #16387 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 popieram zawsze gracze by tak niedominowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Czerwca 2015 #4164 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Również tak, jak szanse słabsi gracze będą mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #18725 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 "Słabszy" gracz dostanie perk Platynowe Naboje, zginie 5 razy i musi szukać nowego perku, a bez platynowych naboi nie potrafi nikogo zabić. Jestem na nie. Niech pozostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 20 Czerwca 2015 #18570 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 "Słabszy" gracz dostanie perk Platynowe Naboje, zginie 5 razy i musi szukać nowego perku, a bez platynowych naboi nie potrafi nikogo zabić. Jestem na nie. Niech pozostanie tak jak jest. To samo miałem napisać. Też jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 20 Czerwca 2015 #18525 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 No właśnie to jest oczywiste jak mam staty 20:2, lece na nuke to ja zdobędę szybciej nuke niż mi perk zniknie więc wbrew pozorom nie zmniejsza to polaryzacji poziomowej graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Czerwca 2015 #17497 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mimo, że nie gram na cod 200 teraz, to wtrącę swoja 2 grosze do tematu. Na cod 400 kiedyś ten pomysł był dość entuzjastycznie przyjęty. Na początku wytrzymałość w ogóle była zepsuta i bez problemu dawało się ją odnowić. Później gdy zostało to naprawione to graczom zaczęła ona bardzo przeszkadzać i dość szybko zmienili zdanie na tego pluginu. Sądzę, że tu by było podobnie. @@ Dobra 3 grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 21 Czerwca 2015 #17913 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mimo, że nie gram na cod 200 teraz, to wtrącę swoja 2 grosze do tematu. Na cod 400 kiedyś ten pomysł był dość entuzjastycznie przyjęty. Na początku wytrzymałość w ogóle była zepsuta i bez problemu dawało się ją odnowić. Później gdy zostało to naprawione to graczom zaczęła ona bardzo przeszkadzać i dość szybko zmienili zdanie na tego pluginu. Sądzę, że tu by było podobnie. Eeee. Tylko bez Dwa Grosze mi tu. . Ale w sumie muszę ci przyznać rację, dla mnie powinno być coś innego,np. jak klasa ma duży lvl powinno rzadziej wypadać dobre perki. Bo jak ktoś ma 120 lvl , i złapie platyny czy coś innego to po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 21 Czerwca 2015 #17814 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 jak najbardziej jestem na nie ..jest dobrze jak jest teraz i nie widze potrzby tego zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 21 Czerwca 2015 #17630 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Na NIE, po co zmieniać coś co dobrze funkcjonuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #9977 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Zamykam, jak opiekun będzie chciał coś dodać to doda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #9973 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7259 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Myślę ze to zbędny plugin gracza by się to nie spodobało działał by on w dwie strony jak sami to wyżej stwierdziliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 10 Września 2015 #327456 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi