Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #18975 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Chciałbym poruszyć tutaj zmiane klasy stalker. Dlaczego mając wysoki lvl i jeszcze troche czasu do resetu pozostało zaszła zmiana klsy??? To jest dziwne bo osłabiliście klasę którą gracz sobie kupił wbił level a teraz gra się zupełnie inaczej. Po resecie taka zmiana powinna mieć miejsce. Mam nadzieję, że sie z tym administracja upora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #9971 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Klasa w każdej chwili może być modyfikowana, i nie zależy to od twojego lvl. Większość graczy uznała że klasa ta jest za mocna, więc OP postanowił ją osłabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 23 Czerwca 2015 #11539 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Stalker jest najlepiej zrobioną klasą na cod 200, a co jakiś czas jest systematycznie osłabiana. Słuchajcie płaczków i dalej ją osłabiajcie, a nikt nią nie będzie grał. Dlaczego nikt nie zabierze się za ninje? .::DwA gRoszE do WinA:: Kto tak uznał? A może zapytamy się ludzi, czy nie osłabić kapitana? Jak myślisz ilu się znajdzie? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #15403 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Stalker jest najlepiej zrobioną klasą na cod 200, a co jakiś czas jest systematycznie osłabiana. Słuchajcie płaczków i dalej ją osłabiajcie, a nikt nią nie będzie grał. Dlaczego nikt nie zabierze się za ninje? .::DwA gRoszE do WinA:: Kto tak uznał? A może zapytamy się ludzi, czy nie osłabić kapitana? Jak myślisz ilu się znajdzie? . Ja jestem za tym żeby osłabić wszystkie klasy, więc do mnie pretensji nie miej. http://multi-head.pl/topic/65311-propo/ masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2015 #14907 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Polać temu kto zmodyfikował tą klasę podczas, gdy większość ludzi, która takową klasą gra posiada 50lvl+. :lol: Popieram zdanie adonaia jak i karola m, nie wiem jaki był sens modyfikacji klasy w środku rozgrywki. I dla bardzo wścipskich- nie gram Stalakerem tylko Kapitanem, więc proszę nie pisać, że jestem na nie, gdyż sam tą klasą gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #14910 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Polać temu kto zmodyfikował tą klasę podczas, gdy większość ludzi, która takową klasą gra posiada 50lvl+. :lol: Popieram zdanie adonaia jak i karola m, nie wiem jaki był sens modyfikacji klasy w środku rozgrywki. I dla bardzo wścipskich- nie gram Stalakerem tylko Kapitanem, więc proszę nie pisać, że jestem na nie, gdyż sam tą klasą gram. Z tego co mi wiadomo, reset będzie na dniach. Przez to iż zbliżają się wakacje, i nie ważne czy ktoś ma 201lvl czy nie. Reset i tak będzie na "otwarcie wakacji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7406 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Klasa została osłabiona ponieważ wiele osób zgłaszało się do mnie w tej sprawie ,myślę ze zmiany te nie są aż tak straszne i przyzwyczajcie sie do nich .Jeśli okaże się ze klasa jest za słaba oczywiście ulepszymy ją ale myślę ze nie będzie takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7346 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 10 Września 2015 #327458 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi