Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #18975 Napisano 20 Czerwca 2015 Chciałbym poruszyć tutaj zmiane klasy stalker. Dlaczego mając wysoki lvl i jeszcze troche czasu do resetu pozostało zaszła zmiana klsy??? To jest dziwne bo osłabiliście klasę którą gracz sobie kupił wbił level a teraz gra się zupełnie inaczej. Po resecie taka zmiana powinna mieć miejsce. Mam nadzieję, że sie z tym administracja upora.
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #9971 Napisano 23 Czerwca 2015 Klasa w każdej chwili może być modyfikowana, i nie zależy to od twojego lvl. Większość graczy uznała że klasa ta jest za mocna, więc OP postanowił ją osłabić.
adonai Napisano 23 Czerwca 2015 #11539 Napisano 23 Czerwca 2015 Stalker jest najlepiej zrobioną klasą na cod 200, a co jakiś czas jest systematycznie osłabiana. Słuchajcie płaczków i dalej ją osłabiajcie, a nikt nią nie będzie grał. Dlaczego nikt nie zabierze się za ninje? .::DwA gRoszE do WinA:: Kto tak uznał? A może zapytamy się ludzi, czy nie osłabić kapitana? Jak myślisz ilu się znajdzie? .
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #15403 Napisano 23 Czerwca 2015 Stalker jest najlepiej zrobioną klasą na cod 200, a co jakiś czas jest systematycznie osłabiana. Słuchajcie płaczków i dalej ją osłabiajcie, a nikt nią nie będzie grał. Dlaczego nikt nie zabierze się za ninje? .::DwA gRoszE do WinA:: Kto tak uznał? A może zapytamy się ludzi, czy nie osłabić kapitana? Jak myślisz ilu się znajdzie? . Ja jestem za tym żeby osłabić wszystkie klasy, więc do mnie pretensji nie miej. http://multi-head.pl/topic/65311-propo/ masz.
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2015 #14907 Napisano 23 Czerwca 2015 Polać temu kto zmodyfikował tą klasę podczas, gdy większość ludzi, która takową klasą gra posiada 50lvl+. :lol: Popieram zdanie adonaia jak i karola m, nie wiem jaki był sens modyfikacji klasy w środku rozgrywki. I dla bardzo wścipskich- nie gram Stalakerem tylko Kapitanem, więc proszę nie pisać, że jestem na nie, gdyż sam tą klasą gram.
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #14910 Napisano 23 Czerwca 2015 Polać temu kto zmodyfikował tą klasę podczas, gdy większość ludzi, która takową klasą gra posiada 50lvl+. :lol: Popieram zdanie adonaia jak i karola m, nie wiem jaki był sens modyfikacji klasy w środku rozgrywki. I dla bardzo wścipskich- nie gram Stalakerem tylko Kapitanem, więc proszę nie pisać, że jestem na nie, gdyż sam tą klasą gram. Z tego co mi wiadomo, reset będzie na dniach. Przez to iż zbliżają się wakacje, i nie ważne czy ktoś ma 201lvl czy nie. Reset i tak będzie na "otwarcie wakacji".
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7406 Napisano 27 Czerwca 2015 Klasa została osłabiona ponieważ wiele osób zgłaszało się do mnie w tej sprawie ,myślę ze zmiany te nie są aż tak straszne i przyzwyczajcie sie do nich .Jeśli okaże się ze klasa jest za słaba oczywiście ulepszymy ją ale myślę ze nie będzie takiej potrzeby
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7346 Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
0mI Napisano 10 Września 2015 #327458 Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
1
1
Popularne Dni
23 Cze
5
27 Cze
2
20 Cze