Mlodyy5 Napisano 20 Czerwca 2015 #19368 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Widzę że @555_dni ma rangę Administrator, ale kontakt do niego nie jest podany. Chodzi o to aby dodać go do "Kontakt z administracją" Jeszcze z tego co wiem ceny się troszkę zmieniły przy Premium Cod 45k, ale w cenniku nie są zmienione tak samo jak nazwy premium, w cenniku są : Premium, Super Premium, Elitarne Natomiast na Cod'zie 45k są inne : Mini Premium, Premium, Elite Premium, Premium XXL Myślę że warto to poprawić, ponieważ niektórych graczy może to wprowadzić w błąd. Pozdrawiam @`Mlody ## MistszuniO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 20 Czerwca 2015 #19353 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Zgodzę się z tobą. Ostatnio miałem do niego sprawę i nie mogłem go nigdzie znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Czerwca 2015 #18256 Administrator Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Widzę że @555_dni ma rangę Administrator, ale kontakt do niego nie jest podany. Chodzi o to aby dodać go do "Kontakt z administracją" Jeszcze z tego co wiem ceny się troszkę zmieniły przy Premium Cod 45k, ale w cenniku nie są zmienione tak samo jak nazwy premium, w cenniku są : Premium, Super Premium, Elitarne Natomiast na Cod'zie 45k są inne : Mini Premium, Premium, Elite Premium, Premium XXL Myślę że warto to poprawić, ponieważ niektórych graczy może to wprowadzić w błąd. Pozdrawiam @`Mlody ## MistszuniO Ja widzę w sklepiku tą drugą opcje na cod 45 z : Mini Premium, Premium, Elite Premium, Premium XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor #18213 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja widzę w sklepiku tą drugą opcje na cod 45 z : Mini Premium, Premium, Elite Premium, Premium XXL chodzi o cennik nie sklepik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 20 Czerwca 2015 #19038 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Zaktualizowałem kontakt z administracją, co do cen, także zaktualizowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 20 Czerwca 2015 #19039 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi