Siwy` Napisano 18 Czerwca 2015 #15512 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Nick: $iwy DeGeneraT. Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam spore doświadczenie w adminowaniu. Przed moją przerwą w cs'a adminowałem tutaj na COD jak i wcześniej na innych serverowniach. "Bez reklamy oczywiście " Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Staż w CS-sie: Mój staż w cs'ie to już prawie 5 latek. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę że przydam się, bo grywam wtedy kiedy nie ma żadnego admina na servie który by mógł ogarnąć burdel i samowolkę którą robią gracze podczas gdy nie ma adminów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Przynajmniej z 3/5 h dziennie. Kontakt: Steam,Forum, Fb. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%24iwy%20DeGeneraT./80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #15513 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jak najbardziej TAK - Zgłasza na u@/steam - Wiek - Steam - Kultura na wysokim poziomie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 18 Czerwca 2015 #15514 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 jak najbardziej na nie niektorzy wiedza co robiles bedac tu adminem wiec watpie zebys dostal adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 18 Czerwca 2015 #15515 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jestem na Tak byłem parę razy na serwerze gadałem z nim jest kulturalny ogarnięty +był już tu adminem na pewno da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 18 Czerwca 2015 #1565 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jestem na nie. Klniesz na u@ i przez micro. Ogólnie adminem dobrym też nie byłeś, nie raz , nie dwa olewałeś to co się dzieje na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 19 Czerwca 2015 #19705 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ogarnięty i raczej kulturalny. Był już adminem i sprawdzał się. Jestem na TAK. Admini na tym serwerze są potrzebni, bo ciągle jest samowolka, miny gdzie popadnie, txt, spam reklamowy, a niestety również panowie na wh. Praktycznie w 80 % przypadków, gdy ja gram na serwie nie ma żadnego admina, a zawsze jest jakiś poważniejszy problem, także uważam, że admini są bardzo potrzebni. Siwemu przecież zawsze można dać admina na okres próbny, szczególnie, że już tu adminował. Nie sprawdzi się, to podziękujecie mu za współpracę, szansę można dać. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #19212 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #18979 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 jestem na tak -miły -pomocny -zgłasza na u@ -zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 21 Czerwca 2015 #17745 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jestem na TAK Aktywny często widać na serwerze Dobry wiek Nie zauważyłem żadnych jego mankamentów (czyt nic o nich nie wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Czerwca 2015 #13881 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Również jestem na Tak. Miał już tu admina i sprawował się bardzo dobrze. Wiek Steam Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #10828 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi