Siwy` Posted June 18, 2015 #15512 Share Posted June 18, 2015 Nick: $iwy DeGeneraT. Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam spore doświadczenie w adminowaniu. Przed moją przerwą w cs'a adminowałem tutaj na COD jak i wcześniej na innych serverowniach. "Bez reklamy oczywiście " Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Staż w CS-sie: Mój staż w cs'ie to już prawie 5 latek. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę że przydam się, bo grywam wtedy kiedy nie ma żadnego admina na servie który by mógł ogarnąć burdel i samowolkę którą robią gracze podczas gdy nie ma adminów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Przynajmniej z 3/5 h dziennie. Kontakt: Steam,Forum, Fb. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%24iwy%20DeGeneraT./80.72.40.110:27008/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted June 18, 2015 #15513 Share Posted June 18, 2015 Jak najbardziej TAK - Zgłasza na u@/steam - Wiek - Steam - Kultura na wysokim poziomie na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILO Posted June 18, 2015 #15514 Share Posted June 18, 2015 jak najbardziej na nie niektorzy wiedza co robiles bedac tu adminem wiec watpie zebys dostal adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2015 #15515 Share Posted June 18, 2015 Jestem na Tak byłem parę razy na serwerze gadałem z nim jest kulturalny ogarnięty +był już tu adminem na pewno da radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted June 18, 2015 #1565 Share Posted June 18, 2015 Jestem na nie. Klniesz na u@ i przez micro. Ogólnie adminem dobrym też nie byłeś, nie raz , nie dwa olewałeś to co się dzieje na serwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
think! Posted June 19, 2015 #19705 Share Posted June 19, 2015 Ogarnięty i raczej kulturalny. Był już adminem i sprawdzał się. Jestem na TAK. Admini na tym serwerze są potrzebni, bo ciągle jest samowolka, miny gdzie popadnie, txt, spam reklamowy, a niestety również panowie na wh. Praktycznie w 80 % przypadków, gdy ja gram na serwie nie ma żadnego admina, a zawsze jest jakiś poważniejszy problem, także uważam, że admini są bardzo potrzebni. Siwemu przecież zawsze można dać admina na okres próbny, szczególnie, że już tu adminował. Nie sprawdzi się, to podziękujecie mu za współpracę, szansę można dać. Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 20, 2015 #19212 Share Posted June 20, 2015 Na nie powody up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 20, 2015 #18979 Share Posted June 20, 2015 jestem na tak -miły -pomocny -zgłasza na u@ -zna regulamin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xemo Posted June 21, 2015 #17745 Share Posted June 21, 2015 Jestem na TAK Aktywny często widać na serwerze Dobry wiek Nie zauważyłem żadnych jego mankamentów (czyt nic o nich nie wiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted June 22, 2015 #13881 Share Posted June 22, 2015 Również jestem na Tak. Miał już tu admina i sprawował się bardzo dobrze. Wiek Steam Aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted June 27, 2015 #10828 Share Posted June 27, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts