KosiCO Napisano 11 Czerwca 2015 #22210 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Nick: Kosi.Co? Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): tu i ówdzie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Byłem juz u was adminem ( i chyba dobrze mi szło ) mialem kilka spraw osobistych ktore juz wyprostowalem i znajdzie sie czas na gre Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: tu lub steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Kosi%3FCo/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 11 Czerwca 2015 #27525 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Z tego co pamiętam to sam odszedłeś ze stanowiska admina z braku czasu na grę, sprawy prywatne więc nie widzę przeszkód ani tam żadnych przeciw wskazań abyś powrócił na te stanowisko. Jako admin elegancko Ci szło, ogarniałeś, czyściłeś serwer więc wszystko jest na plus. Trzymaj moje poparcie : ) Z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2015 #26888 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Nie mam jakis wiekszych zastrzezen. Nie ma problemu z kultura etc. Osobiscie moge poprzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazny Napisano 12 Czerwca 2015 #22103 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Skoro już się sprawdził i znowu często gra to jak najbardziej przyda się jeszcze jeden do pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 12 Czerwca 2015 #20108 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Tak. Komunikatywny, lubiany, mikrofon jest, miał admina tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Czerwca 2015 #20102 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi