KsOgAmEr22 Napisano 18 Marca 2016 #413085 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Nick: Kakashi. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): myślę, że wystarczające. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3 lata. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w ogarnianiu serwera z "cheatów" "txt" itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny. Kontakt: Steam/GG/Forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Kakashi/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 19 Marca 2016 #413259 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Dla mnie jesteś trochę takim "łowcą rang", składasz raz tu, raz tam, ale mniejsza. Jestem na nie. Niczym na serwerze się nie wyróżniasz na tle innych graczy, nic nie zgłaszasz na u@, siedzisz na serwerze cicho (no może czasami się odezwiesz, ale to kilka słów na kilka map), więc wiekszość graczy przesiadujących na serwerze może Cię nie kojarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 19 Marca 2016 #413339 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Przykro mi ale jestem na NIE, zbyt rzadko widzę cię na Serwerze (codziennie gram w różnych godzinach). Gdy cię widzę nie zgłaszasz na U@ ,zdarzyło ci się nie przestrzegać regulaminu... W sumie tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kastek Napisano 19 Marca 2016 #413346 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Jestem na TAK Potrzeba adminów na serverze, Ci co są przesiadują w godzinach bardziej wieczornych , a rano od tej 7 do 12 czy nawet dalej nie ma ich, a CHEATY szaleją i irytuja/ + Jest aktywny, spędza czas w grze. - Brak Micra Wydaje mi się , że na okres próbny było by OKEY . Sprawdzić jak się wykaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 19 Marca 2016 #413377 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Nic do Ciebie nie mam,ale zdecyduj się wreszcie! Bo tutaj ewidentnie widać,że za wszelką cenę chcesz mieć znowu jakiś kolorek w nicku...Nie tak dawno temu składałeś podanie na admina cod 600 (http://multi-head.pl/index.php/topic/84847-podanie/#entry448435) odrzucone,więc pograłeś trochę tutaj i podanko.Ciekawe na jaki serwer teraz pójdziesz jeśli odrzuci podanie lub ile wytrwasz jak je przyjmie. Ja jestem na nie,i tak prędzej czy później byś pewnie zrezygnował bo się kolorek znudzi. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 19 Marca 2016 #413426 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Na chwilę obecną jestem zmuszony dać NIE, powód? Gdy jesteś na serwerze nawet się nie odzywasz, zacznij rozmawiać i daj się nam lepiej poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 19 Marca 2016 #413667 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Również na obecną chwilę jestem na nie. Jeżeli pograsz trochę dłużej i dasz się wszystkim poznać, przy następnym podaniu będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Marca 2016 #413957 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Daj się poznać graczom i adminom, zaangażuj się bardziej i zapraszam za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Marca 2016 #413958 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi