Skocz do zawartości

Szansa

KsOgAmEr22

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kakashi.

Doświadczenie (w byciu adminem): myślę, że wystarczające. 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 

Staż w CS-sie: 3 lata. 

Steam / NonSteam: Steam. 

Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w ogarnianiu serwera z "cheatów" "txt" itp. 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny. 

Kontakt: Steam/GG/Forum 

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Kakashi/80.72.43.106:27022/

Dla mnie jesteś trochę takim "łowcą rang", składasz raz tu, raz tam, ale mniejsza.

Jestem na nie.

Niczym na serwerze się nie wyróżniasz na tle innych graczy, nic nie zgłaszasz na u@, siedzisz na serwerze cicho (no może czasami się odezwiesz, ale to kilka słów na kilka map), więc wiekszość graczy przesiadujących na serwerze może Cię nie kojarzyć.

Przykro mi ale jestem na NIE, zbyt rzadko widzę cię na Serwerze (codziennie gram w różnych godzinach). Gdy cię widzę nie zgłaszasz na U@ ,zdarzyło ci się nie przestrzegać regulaminu... 

W sumie tyle...

Jestem na TAK

Potrzeba adminów na serverze, Ci co są przesiadują w godzinach bardziej wieczornych , a rano od tej 7 do 12 czy nawet dalej nie ma ich, a CHEATY szaleją i irytuja/

+ Jest aktywny, spędza czas w grze.

- Brak Micra

Wydaje mi się , że na okres próbny było by OKEY . Sprawdzić jak się wykaże.

Nic do Ciebie nie mam,ale zdecyduj się wreszcie! Bo tutaj ewidentnie widać,że za wszelką cenę chcesz mieć znowu jakiś kolorek w nicku...Nie tak dawno temu składałeś podanie na admina cod 600 (http://multi-head.pl/index.php/topic/84847-podanie/#entry448435) odrzucone,więc pograłeś trochę tutaj i podanko.Ciekawe na jaki serwer teraz pójdziesz jeśli odrzuci podanie lub ile wytrwasz jak je przyjmie.

Ja jestem na nie,i tak prędzej czy później byś pewnie zrezygnował bo się kolorek znudzi. <_<

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...