Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2015 #36794 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nick:PROKOM Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam dobre doświadczenie w byciem umiem banować uspokajać ludzi Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:Gram w Csa około 2 lat Steam / NonSteam:Niestety nie mam Dlaczego Ty:Byłem Adminem na wielu Servach wszyscy mnie chwalili i chcieliby żebym był dobrym uczciwym adminem oraz jestem sprawiedliwy wobec graczy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:około 3-5 godzin gram Kontakt:Skype-marcel.luty2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 7 Czerwca 2015 #36333 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Kolejne podanie z cyklu żart? Jasne, że nie, brak spełnionych wymogów, których zapewne nawet nie przeczytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 7 Czerwca 2015 #36337 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 rowniez na NIE! nie spelniasz wymogow nie widze Cie na serwerze nie zglaszasz brak linku do gt konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Czerwca 2015 #36182 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Następny spóźnialski na prima aprilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 7 Czerwca 2015 #36183 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Też na Nie -Nie widuje cie na serwerze -brak GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2015 #36008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 na nie przegral 15 minut na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2015 #35953 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Jestem na NIE nie widuję Cię na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 7 Czerwca 2015 #35401 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Na NIE!. -Steam -Nie widuje cię -Nie widzę żebyś zgłaszał na u@ -Wątpię że ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Czerwca 2015 #35159 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi