Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2015 #37394 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nick:ROCK Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):byłem na swoim serwerze i na jail break Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: długie lata Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Bo tak Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/1 godz Kontakt:skype kamil majsner 74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 7 Czerwca 2015 #37380 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 jestem na NIE nie widuje Cie na serwerze konto dla podania brak linku do gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 7 Czerwca 2015 #37108 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Na NIE - brak linku do GT ( sprawdziłem sam, 9h przegrane na serwerze) - rzadko Cię widuje podczas gry - nie zgłaszasz - konto pod podanie - jak dla mnie, to na admina za mało spędzasz czasu na cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 7 Czerwca 2015 #36335 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Przykro mi, ale negatyw ode mnie, gdyż nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 7 Czerwca 2015 #36188 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Na nie -nie za czesto widuje cie na serverze -brak GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 7 Czerwca 2015 #36124 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Na nie - brak aktywnosci - konto pod podanie - Brak GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Czerwca 2015 #36128 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Przegrane 500 minut konto pod podanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2015 #35952 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Na NIE - brak linku do GT ( sprawdziłem sam, 9h przegrane na serwerze) - rzadko Cię widuje podczas gry - nie zgłaszasz - konto pod podanie - jak dla mnie, to na admina za mało spędzasz czasu na cs Dokładnie WIELKIE NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 7 Czerwca 2015 #35403 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Jestem na nie nie widuje Cie na serwerze konto dla podania brak linku do gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Czerwca 2015 #33219 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi