KaRaNy95 Napisano 7 Czerwca 2015 #37466 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nick: =| KarAny95 |= Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem własnego Cod Moda Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9,5 amxx bez tajemnic, ftp serwa, cvary tez. Problem z pisaniem pluginow. Staż w CS-sie: ok 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Na pewno przydam się w zespole Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: do 4 h Kontakt: Steam, gg, ts, skype itp Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=%3D|+KarAny95+|%3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 7 Czerwca 2015 #37456 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nie wiem jak inni uwazaja ale zauwazylem ze od niedawna zaczeles mozna powiedziec regularnie grac ja bym jeszcze jakis czas poczekal i zobaczyl czy nadal tak bedzie narazie neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Czerwca 2015 #37443 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Ja jestem za okresem próbnym, dlatego że ostatnio zacząłeś grać na serwie i to widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaNy95 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor #33111 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Reff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2015 #32943 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jestem za okresem próbnym ,myśle że można ci dać szanse ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 #29294 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Jak dal mnie okres próbny 2 tyg. To najlepsza sytuacja jak może być. Po okresie opiekun zdecyduje czy zostajesz lub nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 11 Czerwca 2015 #27435 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ja jestem na nie, wyszczekany, mówi adminom co mają robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 11 Czerwca 2015 #27901 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Jestem na NIE, nie lubię jak ktoś mówi mi co mam robić i do tego straszy skargą na forum... Niech popracuje nad kulturą i wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 12 Czerwca 2015 #19886 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Jestem za okresem próbnym,ponieważ: Często jest na serwerze jak Obecność na forum nie najgorsza Miał swojego CODa wiec zna się na AMXX itp Kultura odpowiednia,nie zauważyłem niczego dziwnego w jego zachowaniu a często jestem na serwerze Uzasadnienie " Jestem na nie bo mówi mi co mam robić" dla mnie jest to nie profesjonalne jak i niedojrzałe(no ale to wasza zdanie)...Jeżeli gracz widzi,że jest coś nie tak, pisze to adminowi żeby to i to zrobił i widzi,że admin nie reaguje to wiadomo,że reakcja od strony gracza też jest więc nie tylko Karany na pewno tak pisze. Przechodząc do puenty to widać,że Karany wie jakie są obowiązki admina i wiem,że będzie dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2015 #8110 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Jestem na NIE. Jak tylko admin wychodzi miny kladziesz tam gdzie nie powinienes i pisalem Ci to na serwerze. Nie dorosłeś do roli admina moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 15 Czerwca 2015 #14648 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Jestem na nie. nie raz byłem świadkiem jak łamał regulamin pod nieobecność adminów i olewał jak ludzi pisali "i ty karany chcesz admina a co robisz jak ich nie ma" zero regulaminu jak wie ze nikogo nie ma. serwer nie potrzebuje dwulicowców co świecą oczami do administracji a później robi co chce na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 15 Czerwca 2015 #14752 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Na tak, ogarnięty, poradzi sobie. Natomiast niestety faktem jest, że miny stawiasz w niedozwolonych miejscach. Ostatnio trochę się grało na strzelcu wyborowym, więc te miny były dla mnie widoczne, gdzie stoją i niestety stały źle. Myślę, że po sprawdzeniu czy karany zna regulamin dotyczący min na serwerze, można mu dać admina na okres próbny. Reasumując na TAK, pod warunkiem, że zna regulamin min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziku156 Napisano 16 Czerwca 2015 #14807 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jestem na tak, oganiety kultura i zawsze pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Czerwca 2015 #7808 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Admin przyznany na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Czerwca 2015 #7809 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi