F.I.G.H.T.E.R. Napisano 2 Czerwca 2015 #47435 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nick: F.I.G.H.T.E.R. Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem):9/10 ,byłem adminem na serwerze dd2 cod bf4 na naszej sieci. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie: coś kolo 3 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Bywam często na serwerze ,gdy nie ma innych adminów ,umiem rozpoznawać cheaterow ,gdy jest sporo ludzi admini nie nadążają ogarnąć całego serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Mniej wiecej coś kolo 4h Kontakt: Steam . F.I.G.H.T.E.R. Multilhead.pl Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/F.I.G.H.T.E.R./80.72.43.106:27022/ _____________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 2 Czerwca 2015 #47384 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Jestem na tak ogarnięty aktywny doświadczenie spoko człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 2 Czerwca 2015 #46077 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ja także jestem na tak: mordka z doświadczeniem Codziennie na serwerze Zgłasza na u@ Niestety jest jeden minus. Zdarzy się, że łamiesz regulamin, ale to zdarza się czasami. Musisz go opanować do perfekcji i nie zaliczać kolejnych wpadek! Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.I.G.H.T.E.R. Napisano 2 Czerwca 2015 Autor #47160 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ja także jestem na tak: mordka z doświadczeniem Codziennie na serwerze Zgłasza na u@ Niestety jest jeden minus. Zdarzy się, że łamiesz regulamin, ale to zdarza się czasami. Musisz go opanować do perfekcji i nie zaliczać kolejnych wpadek! Powodzenia. Murzyn to z czasem napewno opanuje ,zapytaj mojego byłego opiekuna astroe czy łamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 2 Czerwca 2015 #47176 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Na TAK aktywny dobra znajomość AMXX zgłasza na u@ doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 2 Czerwca 2015 #47179 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Gracz aktywny, który nie sprawia problemów. Spełnia warunki, a to jest ważne :> Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2015 #47283 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Jestem podobnego zdania jak koledzy wyżej. Bardzo aktywny, ogarnięty z doświadczeniem. Często zgłasza mi steam/u@. Reasumując masz moje TAK. Jeżeli byłyby jakiekolwiek wątpliwości zawsze można zastosować okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 3 Czerwca 2015 #46434 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Gracz ogarnięty,znajomość AMXX ma, często zgłasza na u@/steam, aktywny, spełnia wymogi. Masz moje Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 3 Czerwca 2015 #46304 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Ogarnięty, zgłasza na u@ i ma doświadczenie Powinno wystarczyć, żeby dać na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Czerwca 2015 #45153 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłasza na u@, przestrzega regulaminu. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 4 Czerwca 2015 #44523 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Na tak, ogarnięty,bardzo aktywny, doświadczony, dobra znajomość AMXX, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 4 Czerwca 2015 #43862 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Mam taką samą opinie jak koledzy wyżej Na TAK aktywny doświadczenie zgłasza na u@ dobra znajomość amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 5 Czerwca 2015 #40317 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Tak, Aktywny, ogarnia, nie ma z nim problemów na serwerze, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Hajcie Napisano 6 Czerwca 2015 #39977 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Jestem na TAK. Ogarnięty człowiek , zgłasza na u@ . Można z nim porozmawiać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Czerwca 2015 #36864 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi