KreatywnyAli Napisano 2 Czerwca 2015 #47737 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nick: KreatywnyAli Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Były admin COD 45k naszej sieci Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę,że 6-7/10 będzie odpowiednie u mnie Staż w CS-sie: 3 lata z przerwami dość dużymi Steam / NonSteam: Oczywiście,steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja?Ponieważ mimo faktu,że na serwerze jest dużo adminów to dodatkowa para rąk do pomocy według mnie zawsze się przyda.Są momenty gdzie na serwerze jest 5/6 adminów jednak nie zawsze,a jak wiadomo samemu ogarniać 30 osób nie jest łatwo ;)Mam doświadczenie w ocenianiu ludzi "pomagających sobie" w grze.Można ze mną pogadać,pośmiać się Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Nie są to nie wiadomo jakie godziny ale w zależności od ilości zajęć w danym tygodniu/dniu liczba ta jest w granicach 3 godzinek od poniedziałku do czwartku,piątek/sobota zazwyczaj jest to 4/5 godzin.Chociaż jak wszędzie nic nie da się zaplanować i zdarzają się dni kiedy jest to godzina lub nic co jest jednak rzadkością Kontakt:Pw forum/steam/ewentualnie GG ale zaglądam tam sporadycznie Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KreatywnyAli/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2015 #46392 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Zdecydowanie NIE. Ogarnięcia BRAK, kultury BRAK, wiek BRAK (pewnie ma z 12). Generalnie nie nadaje się... @@ Nie do dobra prosił się więc dostanie TAK. Wymagania spełnia Komunikatywny Ogarnięty Generalnie spoko gość, należy mu się admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 2 Czerwca 2015 #47516 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Zdecydowanie NIE. Ogarnięcia BRAK, kultury BRAK, wiek BRAK (pewnie ma z 12). Generalnie nie nadaje się... Dokładnie! A na serio to tak. Znam go chyba najlepiej bo razem gralismy od poczatku na tej sieci i jest ogar,dawał rade na c45k to i tu da Powodzenia lamko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 2 Czerwca 2015 #47165 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 W ogóle kto to jest .. Pierwszy raz gościa widzę .. Nie no oczywiście, że na tak Gdy tylko wejdę on już jest na serwie Zgłasza u@ Doświadczenie Nie wdaje się w niepotrzebne kłótnie, konflikty Tylko niech w końcu nauczy się z AWP strzelać Powodzenia botku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 2 Czerwca 2015 #47174 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Jestem na TAK Spełnia wymagania Ogarnięty, bezkonfliktowy Zgłasza na u@/steamie Miał już admina na tej sieci AMXX zna wystarczająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.I.G.H.T.E.R. Napisano 2 Czerwca 2015 #47180 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Jestem na tak Doświadczenie ma + Amx + Odróżnia cheaterów + duzo gra + nie wiem czy zgłasza na u@ wiec nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 3 Czerwca 2015 #46305 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Również jestem na tak Kolega ogarnięty i z doświadczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Hajcie Napisano 3 Czerwca 2015 #45789 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Zdecydowanie TAK. Ogarnięty ziomek można pogadać zgłasza na u@. Wymagania spełnia nie ma co się zastanawiać bieremy go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 3 Czerwca 2015 #45773 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Na tak, -wymagania spełnia , -doswiadczenie w byciu Adminem ma , -zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 3 Czerwca 2015 #45778 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Na TAK. -Zgłasza na u@ -Często go widzę -Bezkonfliktowy -Wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Czerwca 2015 #44047 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Jestem na tak. Aktywny gracz, który przestrzega regulaminu. Zgłasza czity na u@ jak i steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 4 Czerwca 2015 #14112 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Spełnia wymagania, jest aktywny, nie sprawia problemów, miał admina na tej sieci. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 4 Czerwca 2015 #44354 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Jestem na tak. Doświadczenie Aktywność Ogarnięty Spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 4 Czerwca 2015 #44420 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Na TAK -Zgłasza na u@ -Często Aktywny -Bezkonfliktowy -Wymagania spełnia -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Czerwca 2015 #43743 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi