fRyT3k Napisano 2 Czerwca 2015 #48039 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nick: fRyT3k Wiek: 29 Doświadczenie (w byciu adminem): 6 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Dogaduje sie z graczami servera, gram dużo o różnych godzinach, aim wh widzę od razu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: minimum godzina, zazwyczaj ponad 5 Kontakt: steamcommunity.com/profiles/76561198003524053/ Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/fRyT3K/80.72.43.106:27027/ __________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47166 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Można dać szansę, na tak: -aktywność -widzę na serwerze często -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 2 Czerwca 2015 #47323 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Również na tak, widuję na serwerze, godziny, aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47285 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Na TAK .. czesto go widze na serwie (dziennie) powiadamia mnie na steam o czitach reklamach itd Trzeba dać chłopakowi szanse:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 2 Czerwca 2015 #47005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Pewnie że na Tak wieek, steam, aktywność w ostatnim miesiącu jest na duży + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 2 Czerwca 2015 #46900 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 No proszę fRyT3k na admina. Tutaj nawet nie ma co dawać szansy, trzeba akceptować. Gościu ogarnięty, zero konfliktów, zgłasza cheatów czy nawet najmniejsze złamania regulaminu Widuje go często na serwerze, miałem okazję z nim nieraz pogadać poza serwerem i śmiało powiem, że gościu nie będzie się za przeproszeniem opierdalał. Jestem na Tak, z fartem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 3 Czerwca 2015 #46667 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Również jestem na tak. Bardzo aktywny, bezkonfliktowy, nocny, zgłaszający cheaterów gracz. Taki admin Nam się przyda. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 3 Czerwca 2015 #46658 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 duże TAK - bardzo często widuję na serwie, - ogarnia - pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 3 Czerwca 2015 #46503 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Jestem na tak. Widuje go, sympatyczny chłopak, godziny ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SyLwunia Napisano 3 Czerwca 2015 #45345 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Na Taak - Widuje go często na serwerze - Miły - Aktywny - Nie stwarza problemów - Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 4 Czerwca 2015 #52518 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 a sie udzielę w temacie bo coś tam grałem na serwerze 8) Kolega dużo gra o różnych porach Z tego co słyszę kulturalny, nie stwarza problemu . Tak x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 4 Czerwca 2015 #54263 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi