Livio Napisano 1 Czerwca 2015 #58127 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Witam żegnam sie z wami odchodze w wolnej chwili zajrze po nabijam posty po zbieram pare ostrzeżen itp. Zmarnowalem cały rok przez te Multi-guwno.pl i żałuję. pozdrawiam n-tego aquaxa badka CC morela fajtera malu strajka grubego numbera 1 anie logisa happiego danke radka ciiuuuula desire pseudo admina mahira wandiego dzrEvo teeZa olcie maste jode jara lukiego silverke staska z pod monopolowego i wiele wiele innych . Trzymajcie się :* Gamonie! :> :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 1 Czerwca 2015 #48248 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Ave Ty. Odwiedzaj Nas by pomarudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 1 Czerwca 2015 #48249 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 W sumie mądry wybór, obserwowałem Ciebie przez jakiś czas i wywnioskowałem, że masz spore problemy z czytaniem ze zrozumieniem, przynajmniej w niektórych tematach. Bądź też jesteś strasznie ograniczony co do zasobu słów, twoja budowa zdań, rozwinięcie na poziomie podstawówki no i te pożegnanie, znowu siejesz "ferment" aby być w jakimś stopniu zauważonym, taki minus, społeczniak. ( Ale nikt nie jest idealny więc tolerowałem ) Ale trzymaj się i z fartem, może i kiedyś znowu zawitasz z lepszym "odkryciem siebie" Strzała i z fartem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Czerwca 2015 Autor #48250 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: bardzo sie ciesze ze to napisales ale nikt nie jest idealny dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 1 Czerwca 2015 #870 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Trzymaj się grubasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Czerwca 2015 #872 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Ale trzymaj się i z fartem, może i kiedyś znowu zawitasz z lepszym "odkryciem siebie" Już raz go "odkryłem" i mam nadzieję, że trochę zmądrzał. Choć jeszcze wiele przed nim. Livio, pamiętaj, że przy 10 już nie wejdziesz. Bywaj i łap na pożegnanie: :mg:. Jeszcze świeże i gorące. Wkrótce po raz kolejny Cię tu zwabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Czerwca 2015 #48094 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Podziękował za pozdrowienia. . Dostałam informację z Twoim odejściem, także weszłam, by się pożegnać. Bywaj Bartoszu! :hi: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Czerwca 2015 #48065 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nikt nie jest idealny ale twoje zachowanie w ostatnim czasie było żenujące i uwierz ze się dziwie ze jeszcze nie masz czarnego kolorku a na pewno było by ci w nim do twarzy. Znam Cię już trochę i wiem ze mogłeś być lepszy niż jesteś. Twoje odejście na pewno kilka osób ucieszy . Żegnać się nie będę bo moja intuicja mówi ze bardzo szybko wrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #48055 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Czerwca 2015 #47846 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Czerwca 2015 #47728 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi