-=Bykuś=- Napisano 27 Maja 2015 #58099 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 [align=center]Witam Serdecznie wszystkich użytkowników Multi-Head.pl [/align] [align=center] [/align] Nazywam się Przemek, mam 22 lat i pochodzę z Zielonej Góry. Interesuje się głownie grafika komputerowa, kodowaniem oraz tworzeniem stylów pod BB. Wejdźmy może troszkę w życie prywatne. Od 3 lat gram w klubie piłkarskim KSF FALUBAZ ZIELONA GÓRA, a przedtem skończyłem studia w kierunku Bezpieczeństwo Narodowe. Od dziecka moja pasja jest gra w piłkę nożna, lubię imprezować od czasu do czasu z moja dziewczyna/żona w rożnych klubach, wolałbym z kumplami no ale siła wyższa, nie wiecie w co się wplątałem. Z reguły jestem człowiekiem surowym, lubiącym porządek, ład i skład! Lecz oczywiście jestem bardzo otwartym i pomocnym człowiekiem, zawsze staram się pomoc ludziom w jakiejkolwiek potrzebie! Na jakże tą cudowna sieć natknąłem się przypadkiem szczerze mówiąc, pierwsze wrażenie? Wręcz przecudowne, bardzo miła administracja, przyjemni gracze i oczywiście fantastyczna atmosfera na serwerach i ts3. Zdążyłem już poznać kilku znakomitych ludzi. Myślę, ze na początek wystarczająco o sobie napisałem, sadze ze zostanę na bardzo długi okres czasu! Można spotkać mnie na CoD 200 lvl , DD2 #1 , #2 i FFA oraz na teamspeaku pod nickiem -=Bykuś=- Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 27 Maja 2015 #58117 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witaj, wpadnij czasem na Cod 400 lub Zombie Moda :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 27 Maja 2015 #58118 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Siema Kolor RED dla administracji :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 27 Maja 2015 #58124 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Maja 2015 #58038 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witaj. Kolorki - zielony i czerwony są dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Maja 2015 #68007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 28 Maja 2015 #48771 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #55446 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #53294 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Hejo hejo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi