Szprej Napisano 25 Maja 2015 #56664 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Siemka, chciałbym zgłosić iż przez najbliże 2 tyg będę mniej wykonywać swoje obowiązki Grafika. Powód: mam niezaliczone półrocze z polskiego i matmy i na aktualne też zagro. Ogarne szkołe, zaczne przygotowania do egzaminu i będę dostępny bardziej. Mam nadzieję, że zrozumiecie, troche żołnierzy nazbierałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 25 Maja 2015 #62797 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Nie ma problemu. Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 25 Maja 2015 #58901 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379875 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Urlopy/Nieobecności" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi