ikz' Napisano 25 Maja 2015 #62999 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Witajcie! Kiedyś ten temat był już zakładany, ale pozwolę sobie odświeżyć go. Proponuję, aby na koniec mapy był dodany dodatkowy exp dla 3 graczy z największą ilością killów. Ułatwiłoby to w jakiś sposób nabijanie lvla. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 25 Maja 2015 #62508 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Mogła by zostać dodana taka opcja, zawsze to jakieś urozmaicenie gry i rywalizacja o pierwsze miejsca. Tylko exp za to 1/3 miejsce nie może być za duży bo wbijanie lvl będzie za łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 25 Maja 2015 #62526 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Murzyn to jest dobry pomysł, takie coś mogłoby zostać wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 26 Maja 2015 #60825 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Nie wiem dlaczego to nie zostało wprowadzone wcześniej. Pomysł fajny i jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #53506 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Good Idea jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 30 Maja 2015 #53001 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Dobry pomysł będzie z pewnością łatwiej nabijać lvl. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2015 #52257 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Cóż wczoraj znalazłem plugin odpowiedzialny za to. Lekko go edytowałem. Teraz wystarczy przystosować exp odpowiednio na naszego cod'a, oraz wypróbować plugin. Jeżeli wszystko będzie ładnie śmigało, to (o ile Ania by się zgodziła) można go wgrać na serwer Pozdrawiam @EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #30153 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Czerwca 2015 #29105 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No cóż plugin został wgrywany ale coś poszło nie tak. Zostaną podjęte próby naprawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 10 Czerwca 2015 #28903 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 próby naprawienia nie zadziałają ponieważ ten plugin koliduje z pluginem galileo a zakładam że to właśnie ten plugin jest na serwie no chyba że teraz już wynaleźli jakiś sposób na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Czerwca 2015 #27612 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 @beoer oraz @EvO zajęli się problemem expa dla 3 najlepszych graczy mapy i uporali się z problemem szybko i sprawnie. Serwer szybko się rozwija i niebawem naprawimy ostatnie niedociągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Czerwca 2015 #27613 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi