Gość Guest Napisano 24 Maja 2015 #65284 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Nick:Hupnan Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Doświadczenie mam spore ponieważ jestem adminem na serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:4-6 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Dlaczego ja dlatego ponieważ na serwerze jest dużo graczy a mało adminów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Około 3godzniki Kontakt:Steam:KoSSa49 Link do GameTracker'a:Na serwerze mam 2 godziny ale to się poprawi POZDRAWIAM HUPNAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 24 Maja 2015 #65230 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 jestem na NIE -admin na innym serwerze -brak linku do gt -nie widzialem Cie wgl na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 24 Maja 2015 #64362 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 to jest jakiś żart? Nie spełniasz wymagań, mam tylko nadzieję, że autor podania zostanie ukarany warnem za ten wyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 24 Maja 2015 #65061 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Jestem na Nie Na serwerze Cie wogule nie widuje 2h to nie za malo ? Chyba tak Popraw aktywność na serwerze jak i na forum i napisz podanie,a nie od razu 2 h pograles i a co mi tam podanie zloze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 24 Maja 2015 #63819 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Na nie: -admin na innym serwerze -mała aktywność -u każdego, kto Cię zabije widzisz aima i wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 24 Maja 2015 #63703 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Na NIE nie widzialem Cię nigdy na serwerze, 2h przegrane.. żenada .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 24 Maja 2015 #61990 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi