Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #75387 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Nick:OneShootOneKill ;* Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Doświadczenie mam dosyć spore ponieważ jestem adminem na 1 serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-10 Staż w CS-sie:6-7 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Dlaczego ja dlatego że na serwerze jest mało adminów a mi można zaufac jestem zawsze aktywny na forum na stemie i nawet na gg Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 5 -6 godzin Kontakt:Steam KoSSa49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 18 Maja 2015 #75312 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 jestem na nie -nie widuje Cie na serwerze -5/6h watpie w to -konto dla podania plusy: -steam -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 18 Maja 2015 #75269 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Na NIE. - konto pod podanie - 60 minut przegrane na serwerze - ze 2 razy może widziałem Cie na serwerze - 5-6 godzin może spędzasz na serwerze, ale na pewno nie na naszym, bo widze na GT, do którego linku w raz we wzorze nie podałeś tutaj.. Jak dla mnie głupota pisać po godzinie gry podanie o administratora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 18 Maja 2015 #75357 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 /cls Upominam abys wypowaidał sie pełnym zdaniem jezeli masz cos do dodania!! Pozdrawiam @Galaxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 18 Maja 2015 #46576 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 To są jakieś żarty? - Brak linku do gt - nie widziałem Cię nigdy na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 18 Maja 2015 #73729 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Na nie/ - raz tylko cie widzialem - nie potrafisz dodac linku do GT - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 18 Maja 2015 #75209 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Jedno podanie odrzucone i jak widać nic to nie dało,nawet trochę nie poprawione godziny...W 1 dzień zagrałeś 59minut,w drugi minute i myślisz,że dostaniesz admina?! :facepalm: http://www.gametracker.com/player/OneShootOneKill%20;*/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 18 Maja 2015 #75219 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Zdecydowane i wielkie NIE: -konto pod podanie -nie odczekałeś 2 tygodni po odrzuceniu podania -nigdy nie widziałem Cię na serwerze -brak linku do GT -bycie adminem na innym serwerze według mnie ograniczy Twoje starania dla naszej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 18 Maja 2015 #75186 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi