Wyimagino Napisano 14 Maja 2015 #82730 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Nick: Insider Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam duże doświadczenie. Admin na wielu sieciach, właściciel sieci. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Administratorów jest spore, ale uważam, że kazda para rąk się przyda. Posiadam duże doświadczenie. Spora częś stałych graczy oraz adminów mnie kojarzy. Jestem bezkonfliktowy i umiem je rozwiązywać. Często gram w cs w godzinach nocnych, w których adminów rzadko widac na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Kontakt:steam/fb/pw Link do GameTracker'a: Przegrane 43h. http://www.gametrack...2.43.106:27022/ Wiem, że GT mam słabe, ale liczy się ile przegrałem na serwerze. Jako admin Was nie zawiodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 14 Maja 2015 #82734 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Ja jestem na tak: -duże doświadczenie -nie ma z nim problemów na serwie -gt odrobi będąc adminem, to żaden problem. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 14 Maja 2015 #82739 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jak już sam napisał ma słabe gt, ale to jest ogarnięty chłopak. Widać, zależy mu na tej posadzie, a wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 14 Maja 2015 #82203 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Tak DA rade Amx Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 15 Maja 2015 #82037 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Jestem na tak: -ogarniety -doswiadczenie -amxx -wiek Da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Maja 2015 #81979 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 JA jestem na tak. Godziny są (ostatnim czasem trochę mu brakuję, ale wiem że jak dostanie rangę to to poprawi.) Zna się na amxx Wiek Doświadczenie Ciekawa osoba Ogarnięty Bez problemowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81995 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Nie widziałem cię jeszcze na serwerze, tu mały - .Wymagania dobre. Chociaż cię nie znam Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #79932 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 W koncu, ogromne tak! Pamietam go z dawnych czasow, 0 konfliktow,ogarnia dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 15 Maja 2015 #81639 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Spoko, ogarnięty ziomek Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 15 Maja 2015 #80386 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Na nie, - Jeszcze nie widziałem jakiegokolwiek gracza o nicku Insider, - Według twojego toku myślenia, mogłem przegrać rok temu 50h i dzisiaj złożę podanie, wymogi spełniam chociaż już nie gram na serwerze, gdzie tu sens? - Kiedyś może i grałeś, teraz aktywność znikoma. 36 minut dziennie i to jeszcze nie codzienne wchodzenie na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tez147 Napisano 16 Maja 2015 #78692 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Na nie -Nie widziałem cię jeszcze na serwerze -Mała aktywność -Wbij godzinki na serwerze -Wracasz po długim czasie i od razu podanie składasz pograj troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #77587 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Jestem na Tak aktywny gracz da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 18 Maja 2015 #69925 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Jestem na tak Godzinki da się nadrobić i myślę, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej Znajomość AMXX dobra Doświadczenie Chociaż mało grasz to nie ma z tobą żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 #74002 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 [align=center]. Na tak . [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 #72460 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Na nie. Dlaczego ? Mało godzin przegranych na serwerze , co z tego że w AMXX się oceniasz na 9/10 skoro przegrałeś na serwie kilkanaście godzin porównując do innych adminów z tego serwa. Zdecydowanie popieram Tushirek'a. Edit. Może i na COD 400 nie gram , oceniam podanie i względem umiejętności i przegranych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 19 Maja 2015 #74124 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Na nie. Dlaczego ? Mało godzin przegranych na serwerze , co z tego że w AMXX się oceniasz na 9/10 skoro przegrałeś na serwie kilkanaście godzin porównując do innych adminów z tego serwa. Zdecydowanie popieram Tushirek'a. Edit. Może i na COD 400 nie gram , oceniam podanie i względem umiejętności i przegranych godzin. Znasz go? Nie Grałeś tu kiedyś? Nie Nie wypowiadaj się tu, bo nic nie wiesz na temat tego serwera. I nie pisz, że oceniasz go "względem umiejętności i przegranych godzin" Lel -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Maja 2015 #71579 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Z czasem nadal jest słabo ale postanowiłam przyjąć się na okres próbny 2 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Maja 2015 #71580 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi