Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> PODANIE

Wyimagino

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Insider

Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam duże doświadczenie. Admin na wielu sieciach, właściciel sieci.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10

Staż w CS-sie: 5 lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Administratorów jest spore, ale uważam, że kazda para rąk się przyda. Posiadam duże doświadczenie. Spora częś stałych graczy oraz adminów mnie kojarzy. Jestem bezkonfliktowy i umiem je rozwiązywać. Często gram w cs w godzinach nocnych, w których adminów rzadko widac na serwerze.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h

Kontakt:steam/fb/pw

Link do GameTracker'a: Przegrane 43h. http://www.gametrack...2.43.106:27022/

Wiem, że GT mam słabe, ale liczy się ile przegrałem na serwerze.  Jako admin Was nie zawiodę ;)

JA jestem na tak.

Godziny są (ostatnim czasem trochę mu brakuję, ale wiem że jak dostanie rangę to to poprawi.)

Zna się na amxx

Doświadczenie

Ciekawa osoba

Ogarnięty

Bez problemowy

Na nie,

- Jeszcze nie widziałem jakiegokolwiek gracza o nicku Insider,

- Według twojego toku myślenia, mogłem przegrać rok temu 50h i dzisiaj złożę podanie, wymogi spełniam chociaż już nie gram na serwerze, gdzie tu sens?

- Kiedyś może i grałeś, teraz aktywność znikoma. 36 minut dziennie i to jeszcze nie codzienne wchodzenie na serwer.

Gość Guest

Na nie.

Dlaczego ? Mało godzin przegranych na serwerze , co z tego że w AMXX się oceniasz na 9/10 skoro przegrałeś na serwie kilkanaście godzin porównując do innych adminów z tego serwa. Zdecydowanie popieram Tushirek'a.

Edit. Może i na COD 400 nie gram , oceniam podanie i względem umiejętności i przegranych godzin.

Na nie.

Dlaczego ? Mało godzin przegranych na serwerze , co z tego że w AMXX się oceniasz na 9/10 skoro przegrałeś na serwie kilkanaście godzin porównując do innych adminów z tego serwa. Zdecydowanie popieram Tushirek'a.

Edit. Może i na COD 400 nie gram , oceniam podanie i względem umiejętności i przegranych godzin.

Znasz go? Nie

Grałeś tu kiedyś? Nie

Nie wypowiadaj się tu, bo nic nie wiesz na temat tego serwera.

I nie pisz, że oceniasz go "względem umiejętności i przegranych godzin"

Lel -,-

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...