Ultimatus Napisano 14 Maja 2015 #41928 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Nick: JebaczPospolity Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na wielu duzych serwerowniach i potrafie odroznic czitera od skilla Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: brakuje adminow spedzam na tym serwerze dobre 7h dziennie i graja gracze ktorzy maja skilla i cziterzy i niektorzy sa tak denerwujacy ze stawiaja miny w przejsciu i buguja graczy chcialbym pomoc administracji i serwerowi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6/7h dziennie Kontakt: gg 1180411 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/JebaczPospolity/80.72.40.110:27027/ Prosze o rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam Administracje JebaczPospolity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 14 Maja 2015 #83283 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 :facepalm: 7godzin dziennie? GT mówi coś innego Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 #83286 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witaj masz przegrane zaledwie 12 godzin a wymagane jest 20. Podanie zamykam do czasu dobicia godzin. Jeżeli OP będzie myślał inaczej to podanie otworzy przed dobiciem godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 16 Maja 2015 #77657 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Jestem na nie. - Rzadko widuję Cię na serwerze - Nie posiadasz platformy steam, nigdy nie widziałem, gdy już byłeś na tym serwerze, abyś miał steama. - Za krótko z nami jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 16 Maja 2015 #77661 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Ja jestem za to na tak Aktywnośc widzę,że poprawiłeś i to znacznie godzinki nadrobione często zgłasza cheaty i problemy na forum gdy nie ma admina steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 16 Maja 2015 #77653 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Neutral z nastawieniem na nie -bardzo krótko jesteś z nami -7h dziennie na serwerze troche przesadzone +masz steam +zgłaszasz Wydaje mi się, że powinieneś jeszcze przynajmniej tydzień-dwa pograć, aby nie było wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 16 Maja 2015 #88463 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Na Tak -Pisałem z nim i był kulturalny tak samo jak na serwerze -poprawiona aktywność -widuje go na serwerze -zna amx czyli sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2015 #77592 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Za mało godzin przegranych jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 17 Maja 2015 #77147 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Na tak - Aktywny -steam - amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 17 Maja 2015 #77154 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Jestem na Tak + Aktywny + Steam Oraz zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 17 Maja 2015 #77290 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi