2speed Napisano 10 Maja 2015 #87336 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Witam, mam swoj serwer COd 401lvl. I ja juz sie nim nie zajmuje bo nie chce mi sie od momentu jak zagralem na waszym Cod 45k lvl. I wpadlem na pomysl ze moze ADministracja by go przyjela w Swoje ramiona i Ogarniala Go. Ludzie graja ciagle na nim. Tylko ze nie mam checi nim sie zajmowac. Oczewiscie jesli byscie chcieli go Bym wam DAL. GT wam nie bede narazie dawal bo mozecie uznac to za Reklame. Ale jak pozwolicie mi to Podam. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 10 Maja 2015 #87344 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Z takimi rzeczami to do H@ Opiekunów Sieci Po kiego kolejny COD :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Maja 2015 #87348 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Przerób na 4funa czy dr i pewno się zdogdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Maja 2015 #87354 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Nie musi być kolejny COD. Można przerobić na jakikolwiek inny mod czy coś w tym stylu ale jak wiadomo z takimi rzeczami wal prosto do H@ lub OPS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Maja 2015 #29132 Administrator Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Zgłoś się do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Maja 2015 #80594 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi