kodi Napisano 8 Maja 2015 #44051 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Nick:OperacjaKosa Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na wielu serwerach zwłaszcza cod mod Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-10 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:SteamDlaczego Ty:Uważam że powinienem zostać adminem ponieważ dobrze dogaduje się z graczami jeśli mogę to pomagam próbuje stworzyć na serwerze przede wszystkim miłą atmosferę do gry jeśli ktoś obraża lub używa Czitów zgłaszam jeśli mogę na u@ a tak ogólnie rzecz biorąc to adminów jest nawet sporo ale nie zawsze są często jest tak ze jak wejdę na serwer nie ma admina a gracze skarzą się na graczy z czitami i nie tylko np miny w przejściu obraza i różne tego typu rzeczy więc bardzo proszę o przyjęcie mnie do grona adminów abym mógł wspierać graczy kiedy tylko mogę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-7h Kontakt:Steam:ChilloutMorD47 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/OperacjaKosa/80.72.40.110:27027/ ___________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 8 Maja 2015 #43698 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Po 1. Kolory czerwone,zielone tylko dla administracji. Co do podania Na Tak ogarnie aktywny kultura zglasza Powodzenia Chociaż jesteś u nas bardzo krótko i nie wiem czy aż tak dobrze Cię znam, a ty nas. @ Edit Zmieniam swoje stanowisko z powodu że jesteś jak to się mowi ''W gorącej wodzie kompany'' Neutral Malo Cię znamy,a ty nas. Od wczoraj malo Cię widzialem Ciągle się pytasz kiedy będzie @Galaxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 8 Maja 2015 #42926 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Na TAK, miły, ogarnięty, dobra aktywnośc na serwerze, godzinki są, steam jest Popraw podanie jak napisał kolega powyżej i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 8 Maja 2015 #41995 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Niestety jestem na nie powodem negatywnego głosu jest zbyt krótki staż na serwerze jak i sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 8 Maja 2015 #89127 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ja jestem za Tak , często widuję go na serverze czyli aktywny jest , miły , zgłasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 8 Maja 2015 #89128 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Jestem na TAK. + Doświadczenie, (Jestem ciekaw tej 10 ) + Aktywny, + Miły, + Ogarnięty. Pozdrawiam, 3MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 8 Maja 2015 #89136 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ja jestem Rowniez na tak. Powody? - ogarnie - czesto go widuje na CoD - Ogarniety - Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 9 Maja 2015 #88364 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Jesteś u nas można powiedzieć,że bardzo krótko dlatego jestem na tak,ale za okresem próbnym. +aktywny +godziny +steam +ogarnięty dość -nie za bardzo Cie znam -krótko tu jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Maja 2015 #86810 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 okres probny 2 tygodnie jesli sie sprawdzisz zostajesz jezeli nie zegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Maja 2015 #86811 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi