2speed Napisano 7 Maja 2015 #56095 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 [align=center]Nick: 2speed Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowalem juz kiedys nie jednokrotnie i nie mam z tym najmniejszego Problemu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Hmm... Moze dlatego ze gdy nie ma Admina to kazdy NoN Steam odpala Wspomagacze typu : WH , AIM i nie daje innym nabic ranku badz lvlu. I ja startuje po to by takich Ludzi Ogarniac jak najszybciej. A Adminow ogarnietych nigdy dosc na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Noo mysle ze bede mogl po 5-6h siedziec. Kontakt: STEAM : 2speed GG: 50052858[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/2speed/80.72.40.110:27027/[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Maja 2015 #55135 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Wszystkie wymagania spełenione, lecz brakuję Ci paru h do 20. Dobij godzinki i poproś kogoś z administracji o otwarcie teamty. Tymczasem /xlose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Maja 2015 #87784 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Kolega odrobił ostrzeżenia jak i dobił godziny. Otwieram podanie i zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 10 Maja 2015 #87788 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jestem na tak Aktywny Udziela się na forum Godzinki Doświadczenie Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 10 Maja 2015 #87763 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jak najbardziej przeciw, nie wydaje mi się, abyś miał tyle lat ile podajesz, jesteś zbyt krótko z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 10 Maja 2015 #87732 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jestem na tak +Steam +Miły +Ogarniety +Aktywny +Godzinki ma tyle lat co pisze znam go Jasille daj innym się wykazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 #87219 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Na tak steam ogar godziny aktywny powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Maja 2015 #86812 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi