jestem slaby i chuj. Napisano 6 Maja 2015 #84466 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Witam, wychodzę z propozycją, aby w dziale każdego serwera, w "Sprawy dotyczące serwera", dodać temat dotyczący rs'ów. Mam na myśli to, że każdy opiekun po wgraniu na serwer piosenek, robiłby aktualizację i uzupełniał nazwy nutek, które dodał na serwerze. Luźna propozycja. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Maja 2015 #84109 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jak jakiś Opiekun zachce, to doda taki temat. Nie wiem po co propozycja na ten temat. Przecież w dziale Counter-Strike 1.6 są rsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 6 Maja 2015 Autor #83697 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Może i tak, ale jestem pewien, że większość z nich nie trafia na serwery. @@ poza tym nie da już ich się pobrać, spójrz na datę ich dodania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 6 Maja 2015 #83086 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dodam paczkę dzisiiiiaj, pomysł dobry tayfa, wdrożę go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Maja 2015 #74766 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Na co ? /roundsound i wszystko jasne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Maja 2015 #74619 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Czyż nie lepszym i prostszym rozwiązaniem było by zrobienie tematu w dziale dotyczącym serwera? Opiekun dodawałby stopniowo do tematu roundsound'y poprzez edycję postu. Nie widzę sensu tworzenia nowego działu dla takiej drobnostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Maja 2015 #74620 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi