Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308882 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [align=center]Gram pod nick'iem Flux , mam niepełne 18. [/align] [align=center]Myślę, że mam pewne doświadczenie.[/align] [align=center]Znajomość AMXX? To raczej zależy od pluginów, ale jeżeli chodzi o podstawy to szczere 8.5 . [/align] [align=center]Staż to jakieś 7/8 lat, nie mam steam , uważam, że nie jest to niezbędne do dobrej gry.[/align] [align=center]Dlaczego ja ? W sumie poza złością w głowie z powodu gry z 4/5 cheat'ami i sporą dozą nienawiści do nich myślę, że mogę się przydać, większość adminów płoszy cheat'erów pisząc "swoim pisakiem", ja raczej będę się starać sprawdzić tego i owego, zanim ktokolwiek rozkmyni, że wszedł admin. Tak czy inaczej chciałbym zostać adminem by poprawić komfort gry swojej i współgraczy, bo przecież na tym polega w końcu rola admina .[/align] [align=center] :ooo:[/align] [align=center]BANG! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czas, który poświęcam na grę jest ściśle uzależniony od dnia, jednakże nie jest to mniej niż godzina dziennie.[/align] [align=center]GG:44448793[/align] [align=center]Skype[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 25 Kwietnia 2015 #308886 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Zmień kolor.Czerwony i zielony są tylko dla administracji. Dobij godziny aby spełniać wymagania,poprawy trochę aktywność i masz moje tak.Zobaczymy co powiedzą koledzy Admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309330 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Plus za podanie Ale: - Brak GT... A to podstawa.... - Pisanie ,że płoszymy pisakiem to zła wymówka, Większość adminów wbija na spec wchodząc na serwer, ogarnia i dopiero wchodzi i gdy piszę to nie Siema tylko porozumieć graczem lub ostrzec przed banem np. Kultura czy coś. Po za tym okey tylko podrób godziny i przestrzegaj WZORU. GT to GT, Wymagane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 26 Kwietnia 2015 #309414 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na nie - Konto pod podanie - Nie widziałem Cię jeszcze na serwerze, a potrzeba nam aktywnych adminów, dlatego popraw aktywność, daj się poznać i złóż podanie za 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309428 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jasille... Nie widziałeś mnie ? Za to ja cię widziałem wielokrotnie i to chyba nawet jeszcze dzisiaj, tak dzisiaj, dokładnie na cpl_mill, nawet raz cię zabiłem (wydaje mi się że właśnie AFK'owałeś przy wyjściu z BS'a pod takim daszkiem). ... Grasz premką, chyba jeremem. Tylko zastanawia mnie fakt czemu Ostry nie dostał bana, miał cheaty, a ja mam nawet demko. http://www58.zippyshare.com/v/HV0da1SZ/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 26 Kwietnia 2015 #309456 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 GT: http://www.gametracker.com/player/Flux/80.72.40.110:27027/ Widać po propozycjach i aktywności na forum teraz,że mu zależy.Stara się.Godziny spełnione. *Mała uwaga Flux.Jeśli robisz na kogoś denko nie zapomnij wpisać amx_IP i podać IP cheatera Decyzja należy do @Galaxy jednak według mnie można by spróbować z okresem próbnym mając na uwadze ostatnią aktywność adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Kwietnia 2015 #309490 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 masz przegrane 9 godzin biorac pod uwage Twoja aktywnosc przyjmuje Cie na okres proby 2 tygodni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Kwietnia 2015 #309491 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi