Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309433 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Powiem krótko moim zdaniem jeszcze trochę za wcześnie na M@ od czasu powrotu . Fakt faktem już pełniłeś tą funkcje ale liczy się teraźniejszość więc jeszcze trochę za wcześnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Kwietnia 2015 #309499 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Moim zdaniem najlepszy kandydat na to stanowisko. Przeszłościowo niezmiernie dobrze pełnił swoją funkcję i wywiązywał się z niej należycie. Ładnie, rzetelnie napisane podanie, które przekonuje mnie, abyś to właśnie Ty wkroczył w progi moderatora. Zresztą Michałek jest sympatyczną osobą, ze wszystkimi się dogaduje. Nigdy nie miałam do niego zastrzeżeń - po prostu ujmę to w dwa słowa - idealny kandydat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 26 Kwietnia 2015 #309514 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Także jestem ZA! Bardzo pomocny, miły, dużo by tutaj wymieniać Bardzo dobrze pamiętam tą osobę nie wiem czy na s@ czy modku.. Widać, że się stara, zwłaszcza, że już miał tą posadę. Myślę, że odpowiednia osoba na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 26 Kwietnia 2015 #309516 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 A ja jestem na nie, chciałbym zobaczyć kogoś nowego w tej roli. Ciągle te same osoby się przewijają przez te stanowiska, czekać tylko aż Teez wróci i złoży też podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 26 Kwietnia 2015 #309602 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jestem jak najbardziej za, chociaż widział bym Cię w kolorze turkusowym ponownie:) Kulturalny Pomocny MA sporo czasu Zawsze odpowiada, nawet gdy jest zapracowany Dobrze zna ortografię Zna regulaminy Tak jak wyżej napisałem, jestem oczywiście za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 #93256 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jestem na Tak - Ogarnięty - Wiek - Pomocny - Staż * Aktywny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Kwietnia 2015 #93670 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 U tego pana będę na Tak Odpowiedzialny Pomocny Wiek Kultura Odpowiednia osoba na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Kwietnia 2015 #93531 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Wysokie poparcie wśród społeczności Multi-head.pl; Wysokie doświadczenie jako Moderator; Miałem przyjemność być już raz Twoim przełożony - Brak zastrzeżeń; Wymagania spełnione; Wysoka aktywność. Mam nadzieję, że Tym razem nas nie zostawisz z dnia na dzień i popracujemy razem dłużej. Gratuluję! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Kwietnia 2015 #93532 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi