Skocz do zawartości

Zlot Multi-Head 2015 !

aquax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ja będę :D nie ma mnie w okresie 29.07-8.08, a więc każdy inny termin mi pasuje, ale najbardziej weekend 17-19.07, ewentualnie 24-26.07   :D Ktoś musi rozpalić ognisko :D

@down: Tak :D jadę autem ;)

Ja będę :D nie ma mnie w okresie 29.07-8.08, a więc każdy inny termin mi pasuje, ale najbardziej weekend 17-19.07, ewentualnie 24-26.07   :D Ktoś musi rozpalić ognisko :D

@down: Tak :D jadę autem ;)

Tobie to najlepiej wychodzi ale o 4 w nocy kiedy wszyscy śpią nawaleni jak meserszmity :D haha! 

Gość Guest

Ja tu jestem nowy ale... proste że sie łapie na melanż, mam niedaleko w sume 2,5h drogi a co do terminu to sie moge dostosowac mi to wszystko jedno :P 

Tak tylko dodam. Zapisy chcę, by skończyły się pod koniec maja.

Później zrobię jeszcze jeden temat odnośnie zlotu.

Żeby zacząć zapisy, trzeba podać konkretną datę, bo teraz jest wahanie pomiędzy 3 miesiącami :)

Żeby zacząć zapisy, trzeba podać konkretną datę, bo teraz jest wahanie pomiędzy 3 miesiącami :)

Nie marudź Stefan tylko powiedz czy na 100% jedziesz, bo my musimy jakieś lotnisko wybrać gdzie lądować ;P to by się jakąś trasę ułożyło.

• 2 weeks later...
Gość Guest

Widzimy się w 2017r za względu na budowę domu który nie szybko będzie skończony i zachęcam do przemyślenia mojej propozycji i miejsca spotkania nie daleko waszego.Co do propozycji to niespodzianka wóda też będzie :) tylko napiszcie czy pójdziecie na taką propozycje w 2017r?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...