jestem slaby i chuj. Napisano 21 Kwietnia 2015 #306991 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Piszę tutaj, bo nie chcę robić spamu w działach. Proponuję wgranie pluginu, który działa następująco: Gdy zginiemy, a uprzednio mieliśmy założony tłumik na m4/usp, to nie będziemy musieli go ponownie zakładać. Moim zdaniem przyda się to, ponieważ jest to irytujące, bynajmniej dla mnie, że przy każdym respawnie trzeba zakładać go od nowa.. Przemyślćie to dobrze. ;> Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2015 #306992 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Jeżeli nie bedzie to kolidować z obecnymi pluginami to jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Kwietnia 2015 #307077 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Na który DM? Z tego co kojarzę, przynajmniej u mnie jak zakładam tłumik to go mam ciągle. DD2 + DM, na Top Maps mam to samo. Posiadam modele HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Kwietnia 2015 #307081 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja mam tak samo jak Memesio, nie wiem dlaczego Ty tak masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Kwietnia 2015 #307083 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja mam różnie ale można wgrać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 21 Kwietnia 2015 #307136 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Z lekka bez sensu taki plugin wgrywać, zakładanie tłumiku wchodzi w czas sekundowy, ale jak wam ma to poprawić czas gry na serwerze to niech zostanie wgrany Tutaj macie plugin : ) http://amxx.pl/topic/10690-const-silencer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 21 Kwietnia 2015 #307138 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Jeśli wgranie nie sprawi problemu i nie bedzie sie gryzło z innymi pluginami To ułatwi to gre i jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Kwietnia 2015 #307144 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Najpierw prosiłbym o podanie, który to DM. Plugin, który jest wyżej działa tak, że gdy już założymy to nie możemy zdjąć, czy po prostu zawsze jest założony? Opis nie jest na tyle konkretny jak dla mnie. Jeśli miałby zawsze dawać założony tłumik to odpada, bo osobiście znam osoby, które go nie używają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Kwietnia 2015 #307146 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 To jest bez sensu jedni graja bez tlumika jedni z tumikiem po za tym tlumik zakladasz sekunde dwie i massz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 21 Kwietnia 2015 #307148 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Najpierw prosiłbym o podanie, który to DM. Plugin, który jest wyżej działa tak, że gdy już założymy to nie możemy zdjąć, czy po prostu zawsze jest założony? Opis nie jest na tyle konkretny jak dla mnie. Jeśli miałby zawsze dawać założony tłumik to odpada, bo osobiście znam osoby, które go nie używają Plugin działa tak, że po samowolnym założeniu już się go nie da zdjąć, dawno temu był w użyciu przez moją osobę więc mogę nie pamiętać dokładnego działania, warto aby został przetestowany, lecz na 90% jest tak, jak napisałem wyżej, że po samowolnym założeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor #307197 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Jeśli podczas gry założymy tłumik, to będzie on widoczny po każdym respie. Gdy komuś się odechce strzelać z tłumikiem, po prostu go zdejmie, i po każdym respie będzie miał broń bez tłumika. Propozycja tyczy się głównie serwera DD2+DM, ponieważ toczy się tam dosyć dynamiczna rozgrywka, i czasami zanim ten tłumik założę, to zdążę już zginąć z 3x Nie obraziłbym się, gdyby plugin ten został wgrany dodatkowo na DM [TOP MAPS] Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 22 Kwietnia 2015 #307201 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Jak na DD2+DM, to jestem na nie. Jako admin tego serwera wiem, że wgrywanie więcej pluginów, tylko spowalnia DM. Tak jak pisałem, możesz sam sobie w cs poradzić z tym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor #307237 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Bez przesady, ten plugin praktycznie w ogóle nie obciąża serwera Zresztą można go wgrać na próbę, a jak będą jakieś komplilacje, to się go usunie i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 22 Kwietnia 2015 #307537 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Plugin nie zostanie wgrany. Dlaczego? 1- nie zawalajmy serwera niepotrzebnymi pluginami. Wyniknie z tego tylko to, że serwer znowu będzie lagował 2- jeśli raz założymy tłumik to po każdym respie będzie on ciągle założony. Rozumiem, że na DM gra się dynamicznie, ale nie ułatwiajmy tak gry. Nie róbmy z serwera DD2/DM + 4FUN. Z racji tego, że propozycja tyczy się serwera DD2/DM (a DM Top maps jest tu tylko poruszony) pozwolę sobie na zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 22 Kwietnia 2015 #307538 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi