R4d3k Napisano 19 Kwietnia 2015 #306408 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam w 20 odsłonie Q&A do najbliższego piątku (24.04) oddaje do waszej dyspozycji - @Danke:* Informacje: Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P] a odpowiedź. [O] Przykładowe pytanie: [P] Jak długo jesteś na sieci MH? Przykładowa odpowiedź: [O] 3 lata. ZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW !! @Danke:* odpowie na wasze pytania do piątku do godziny 00.00 tworząc temat i nominując kolejną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 20 Kwietnia 2015 #306446 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [ P ] Jak trafiłaś na MH? [ P ] Jak według ciebie sprawują się twoji admini dd2#2? [ P ] Kogo lubisz na tej sieci? [ P ] Za co je lubisz lub cenisz? [ P] Jak długo jesteś z Radkiem? [ P ] Skąd pomysł na taki nick? [ P ] Lubisz mnie? [ P ] Jakie masz plany i coś byś chciała jeszcze osiągnąć na MH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Kwietnia 2015 #306449 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Co sądzisz o konflikcie zbrojnym ? Ogólnie mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 20 Kwietnia 2015 #306455 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P]Lubisz mnie ? [P]W co grasz poza cs'em ? [P[Jakiego znasz najsuchszego suchara ? [P]Jakie masz hobby ? [P]Gatunek muzyki >? [P]Jaki szybki masz internet >? [P]Jaki ci miną dzień ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Kwietnia 2015 #306473 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] lubisz mnie ? [P] czy planujecie z Radkiem wspólną przyszłość ? [P] co Cie najbardziej wkurza ? [P]ile znajomych z MH masz w poblizu ? [P] twoich 5 ulubionych czlonków MH ? [P] co planujesz za 2 lata ? a co za 5 ? [P] czemu jestes taka mila ? , a czemu nie wredna ? [P]jak bede w krakowie w lipcu u rodziny mam wpasc na piwko ? [P] chyba koniec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 20 Kwietnia 2015 #306489 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Myślisz, że jesteś spokojna, cierpliwa ? Bo ja na pewno nie. [P] Jak sprawują się Twoi admini na dd2 #2 ? [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka ? [P] Masz jakiś swój ulubiony zespół ? [P] Masz jakiś ulubionych graczy na sieci ?? Oczywiście MH. Jak tak, to wymień przynajmniej 3-5. [P] Ulubiony kolor ? [P] Ile chcesz żyć z @R4d3k ?? [P] Ile lat grasz w cs'a ? [P] Jakiś suchar ulubiony ? [P] Jak Tobie sprawuje się z nową rangą na forum ? [P] Lubisz mnie ? :D :D [P] Nareszcie się doczekałaś końca, na końcu zdania dam znak "?", żeby to było pytanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Kwietnia 2015 #306495 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Masz drugie imię ? [P] Jak długo zostaniesz jeszcze z nami? [P] Czy jest jakaś osoba na MH która Cię wkurza ? [P] Lubisz mnie chociaż trochę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Kwietnia 2015 #306501 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Jak Ci sie podoba praca jako super admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 20 Kwietnia 2015 #306549 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P]Co robisz na codzień? [P]Czym się interesujesz? [P]Co Cię sprowadziło na MH? [P]Najbardziej lubiana przez Ciebie osoba z tej sieci to? Dlaczego właśnie ta? [P]Najbardziej denerwująca Cię osoba z tej sieci, dlaczego akurat ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlyMp Napisano 20 Kwietnia 2015 #293866 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Lubisz mnie ? [P] Kiedy slub i czy dostane zaproszenie ? [P] Jak dlugo wspolpracujesz z MH? [P] Ile razy dziennie robisz kupe ? [P] Czym sie ineresujesz oprocz grania w cs ? [P] Kto jest najlepszym adminem na DD2#2 ? [P] Czy Belsu happy sa botami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 20 Kwietnia 2015 #277135 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Kiedy to obiecane piwko? [P] Dobrze,wam się powodzi z @R4d3k ? [P] Długo jesteście razem? [P] Jak znosicie tą odległość? [P] Kogo najbardziej lubisz z mh? [P] Jak trafiłaś na to forum? [P] Co skłoniło Cię, by akurat tutaj zostać? [P] Uczysz się czy pracujesz? [P] Twój ulubiony kolor? [P] Jaki masz rozmiar buta szpilek? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2015 #306619 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Pozdrowisz mnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2015 #306623 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Ulubiony kolor ? [P] Ulubiony zespół muzyczny ? [P] Ulubiona nuta ? [P] Jaki masz telefon ? [P] Laptop czy PC ? [P] CS:GO vs CS 1.6 ? [P] Wolisz brunetów, blondynów czy rudych ? ( Dlaczego ? ) [P] Jakie masz hobby ? [P] Oglądasz TV ? [P] Wolisz miasto czy wieś ? [P] Pracujesz ? Uczysz się ? [P] Pijesz ? Palisz ? Ćpasz ? [P] Co planujesz robić w przyszłości ? [P] Ulubiony sport ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor #306665 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Lubisz placki? [P] Jak to robisz, że Twoja jajecznica wychodzi najlepiej? <3 [P] Jak się ma mój "Ici Tałejek"? [P] Idę na dwór czy idę na pole? Haha [P] Ile ma lat Twój kot tak na prawdę, bo z tego co go widziałem to dałbym mu rok? [P] Dlaczego nie lubisz jak noszę jeansy? [P] Teraz jak masz s@, zniszczysz ze mną MH? [P] Dlaczego nigdy nie założysz dresów skoro tak bardzo Ci się podobają? [P] Jakie jest/są Twoje marzenie/marzenia? [P] Czy była kiedyś jakakolwiek sytuacja zagrażająca Twojemu życiu? (Jeśli tak to jaka?) [P] Czemu boisz się tak panicznie samolotów? [P] Ulubione jedzonko to? [P] Ulubiony owoc, warzywo? [P] Godzina odpowiadania na to pytanie? [P] Ciastko??? [P] Co cenisz w ludziach? [P] Twoje ulubione ubranie? [P] Dostanę buziaka? [P] Ile masz par butów? [P] 1 pies czy 50 kotów? [P] Jakiego szamponu używasz? [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [P] Kim chciałaś zostać w dzieciństwie? [P] Jak nazywa się Twój kotek? [P] Opisz się w 3 słowach [P] Jaki chciałabyś mieć samochód? [P] Ulubiony serwer po ODD2 #2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwietnia 2015 #306775 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Jak wpsominasz inne sieci? [P] Jakie wyniosłach z nich doświadczenia? [P] Co tutaj na MH wedlug Ciebie powinno się zmienić/zostać zmienione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 20 Kwietnia 2015 #306779 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [P] Szkolny kibel czy na dworcu? ( Moje ulubione pytanie ) [P] Co tam u Ciebie Magdo? [P] Twoje drugie i trzecie imiona? [P] Dresy czy jeansy? [P] Szpilki czy adidasy? [P] Ulubiona potrawa? [P] Wymienisz 5 najbardziej lubianych osób przez Ciebie na MH? [P] Co byś dodała/usunęła/zmieniła na MH? [P] Planujesz jakiś wyjazd w wakacje? Pozdrawiam, 3MC. PS. Przepraszam za wszelakie powtórzenia pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Kwietnia 2015 #306913 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 [P] Jak to być moją nauczycielką j.polskiego ? [P] Kiedy ślub z Radziem ? (liczę że mnie zaprosisz ) [P] yyyyyyyyyy kakooo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 21 Kwietnia 2015 #306917 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 [P] Jak długo jesteś na M-H? [P] Jak brzmi twoje imię? [P] Co u Ciebie i Radka? [P] Jak tu trafiłaś? [P] Czy myślisz o jakimś awansie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 23 Kwietnia 2015 #307646 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Okej ja mam parę pytań: [P]Czy jeśli udało by się stworzyć panele słoneczne z luster weneckich, przepuszczających 100% energi, to czy świat miałby darmową energię w momencie gdyby otoczyć kulę ziemską tymi panelami?? [P]Jeśli udało by się stworzyć te panele słoneczne z luster, czy Ziemia była by w kosmosie niewidzialna, przez to iż odbijała by wszystkie promienie słoneczne oraz ciemności wszechobecnego kosmosu? [P]Przez jaką liczbę 10 razy trzeba podzielić 100 aby wyszło 50? [P]Co się stanie gdy połączymy wodór z tlenem ale pod ciśnieniem 400Hpa przy temperaturze poniżej 40oC? [P]Czy gdybyś wiedziała że się uda-czy podzieliłabyś przez 0? [P]Który z królów Polski stał do dołu nogami? [P] Czy żona stróża nocnego, który umarł podczas służby w dzień, dostanie po Nim rente za śmierć w godzinach pracy? [P] Czy ryzykowałaś kiedyś życie biorą apap noc podczas dnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307647 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam, Podsyłam kilka pytań. Część 1. ( Usunąłem te o muzyce jak sugerowałaś ) [P]Dom czy mieszkanie? [P]Samochód czy komunikacja zbiorowa? [P]Motocykl czy samochód? [P]Rower czy rolki? [P]Sporty zimowe czy letnie? [P]Grill czy spacer? [P]Grzyby czy ziemniaki? [P]Warzywa czy owoce? [P]Aparat czy kamera? [P]Ostrożność czy spontaniczność? [P]Ja za 5 lat czy ja za 15 lat? [P]Kredyt czy gotówka? [P]Plecak czy Torba? [P]Eyeliner czy szminka? [P]Diesel czy Benzyna? [P]Smakowanie życia czy życie ze smakiem? [P]Zmywanie ręczne czy zmywarka? [P]Pranie ręczne czy pralka? [P]Perwol czy WooLite? [P]Dywan czy Panele? [P]Koza czy Kominek? [P]Stal czy drewno? [P]Komputer stacjonarny czy konsola? [P]Wisła czy Cracovia? [P]Płyta Winylowa czy CD, DVD? [P]Pisanie czy Czytanie? [P]Wygrywam bo chcę czy wygrywam bo mogę? [P]Cel czy środki? [P]Zaczęłąm to skończę czy skończę kiedy uznam za stosowne? [P]Chipsy czy słodkie? [P]Wafelek czy Batonik? [P]Spię bo muszę czy uwielbiam spać? [P]Koc czy kołdra? [P]Puffa czy fotel? [P]Kanapa czy łóżko? [P]Kremacja czy Hibernacja? [P]Serce czy Rozum? [P]Czerwony jak cegła czarny jak mrok? [P]Szafka kuchenna czy szafka narzędziowa? [P]Obiad czy kolacja? [P]Dzwonienie czy SMS'owanie? [P]Telewizor czy rzutnik? [P]Dzieci czy kariera? [P]Problemy są na zewnątrz czy problemy są wewnątrz? [P]Zerwnątrzsterowna czy wewnątrzsterowna? [P]Antyperspirant czy perfumy? [P]Matka czy kochanka? [P]Organizer czy pamieć? [P]Opony niskoprofilowe czy wysokoprofilowe? [P]Segreguje odpady czy nie tworzę odpadów? [P]Centrum handlowe czy bazar? Część 2. [P]Suszarka czy prostownica? [P]Grzebień czy szczotka? [P]VHS czy DVD? [P]Klapki czy sandały? [P]Kream do rąk czy krem do twarzy? [P]Lusterko małe, dyskretne czy duże, domowe? [P]Firanki, zasłony czy rolety? [P]Szpilki czy coś wygodniejszego? [P]Glany czy tenisówki? [P]Sznurówki czy zamek? [P]Mini czy suknienka? [P]Włosy długie czy krótkie? [P]Klasycznie czy ekstrawagancko? [P]Agresywanie czy stonowanie? [P]Spodnie czy spódnica? [P]Bluzka czy sweterek? [P]Usta czy szyja? [P]Pośladki czy biust? [P]Talia czy ramiona? [P]Łydki czy uda? [P]Usmiech zawsze czy usmiech szczególnie? [P]Śmiech czy brzuszki? [P]Kuchenka gazowa czy elektryczna? [P]Lodówka czy zamrażalnik? [P]Pasek czy bez paska? [P]Kolczyki czy naszyjnik? [P]Plaszcz czy kożuch? [P]Czapka czy kaptur? [P]Szalik czy apaszka? [P]Tatuaż czy bez? [P]Slipki czy bokserki? [P]Sucharki czy krakersy? [P]Puszka aluminiowa czy butelka? [P]Szkło czy plastik? [P]Karton czy tworzywo? [P]Na wieczór ramiona zakryte czy nie? [P]Drzwi do pokoju zamnięte czy otwarte? [P]Pasta do zembów czy płyn do jamy ustnej? [P]Nóż czy krajalnica? [P]Ogórek kiszony czy świeży? [P]Parnkowanie tyłem czy przodem? [P]Nadsterowność czy podsterowność? [P]Skrzynia manualna czy automatyczna? [P]Siatka czy płot? [P]Garaż czy sypialnia? [P]Pistolet czy karabin? [P]Biblioteczka czy gabinet? [P]Oszczędzanie na emeryture czy życie dziś? [P]Syn czy córka? [P]Łysy czy długowłosy? [P]Atena czy Apollo? [P]Przy piwie czy przy wódce? Jeśli się powtarzają to z góry przepraszam. Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Kwietnia 2015 #307682 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 [P] Krótka ale ciężka i męcząca praca czy długa ale lekka lecz w efekcie czasu również męcząca praca? [P] Wolisz pracować przy FTP, banować na serwerze czy ogarniać forum? [P] Marzy Ci się awans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor #308298 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi