HardeQ Napisano 19 Kwietnia 2015 #306012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam, chciałbym prosić o stworzenie nowego podrozdziału w redakcji, a mianowicie miejsca, gdzie będę mógł umieszczać artykuły tematyczne. Będzie ich coraz więcej (na tym w sumie w dużym stopniu polega redakcja - dlatego chcę to wprowadzić u nas), a nie bardzo mam dział w którym bym mógł to umieścić. Nazwa działu wedle uznania. #Ewentualnie można przerobić dział shot news, lecz wymaga to zmiany nazwy. Pozdrawiam. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Kwietnia 2015 #306021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Proponujesz jakaś nazwę tego działu? Ja jakoś weny nie mam ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor #306025 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 No ja bym ten dział nazwał po prostu "Artykuły" albo "Nasza Gazetka" czy coś w ten deseń. EvO proponuje "wypociny Krystiana" ale lepiej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Kwietnia 2015 #306040 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Shot News -> Artykuły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Kwietnia 2015 #306041 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi