Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Odwołanie od bana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Only dd2

[AMXBans] You are banned from this Server!

[AMXBans] You are permanently banned.

[AMXBans] Banned Nickname : MK

[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 57414827 '

[AMXBans] Your IP : ' 95.90.184.42 '

dzisiaj godz 9.15

nie wiem o co chodzi nawet nie grałam a z tego powodu nie mogę wejść na serwer

Napisano

ban ze wczoraj od Gumisia zapraszam admina do przedstawienia dowodow 

jezeli to nie twoj ban a odziedziczyles go po innym graczu musisz zresetowac router badz zadzwonic do operatora o zmiane IP 

my bana zdjac nie mozemy poniewaz cziter zostanie odbanowany 

inna szansa na ub to zrobienie wlasnorecznie 100 reklam naszej sieci 

Napisano

No więc tęż się zdziwiłem jak w amx_bans zobaczyłem, że to ja dałem CI perma. No ale zastanawiałem się jak skoro nie widziałem Twojego nicku na serwie no i nasuwa się parę opcji.

W tej godzinie co masz perma grał na serwie NEO Hax , wchodził wybijał team i wychodził , zmieniał sid/ip i wbijał. Także jak tylko wbił na serwa i odpalił aima leciał ban reason "Czitowanie". Jak mu sie udało uciekał i wtedy dawałem bana z rozłączonych.

opcje które przychodza mi do głowy:

1 opcja - przeskoczenie nicku w amx_modmenu jak ktos wychodzi ale skoro mówisz, że nie grałaś to odpada

2 opcja - przeskoczenie w rozłączonych graczach ale to tez odpada

i ostatnia 3 opcja to taka, że musiał ustawić Twoje SID/ip i wbić i tak wyłapał perma.

Admini którzy byli świadkami całej szopki z tym haxem to Czarna i Król Albanii.

edit:

To czy go zdejmiemy czy nie nie zrobi różnicy, on i tak wbije bez najmniejszego problemu, po permie czy destroyu wbijał na serwer po 2ch minutach a tak MK już sobie nie pogra.

Napisano

Żeby uniknąć kolejnych banów np. za aktywny etc. proponuję Tobie zmianę IP , zrestartuj w tym celu swój modem jeżeli restart modemu nie pomoże musisz poprosić o zmianę IP swojego operatora .

Napisano

Ale ban jest z wczoraj z godziny ok 20:30 nie z dzisiaj 9:15 :P http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=2909 Grałaś wczoraj wieczorem koło tej godziny? Bo to, że dziś chciałaś wejść na serwer pograć i wyskoczył ban w konosli to nie znaczy, że jest on z konkretnie tej godziny w której wchodziłaś na serwer.

Napisano

Ale ban jest z wczoraj z godziny ok 20:30 nie z dzisiaj 9:15 :P http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=2909 Grałaś wczoraj wieczorem koło tej godziny? Bo to, że dziś chciałaś wejść na serwer pograć i wyskoczył ban w konosli to nie znaczy, że jest on z konkretnie tej godziny w której wchodziłaś na serwer.

tak grałam wczoraj o tej godzinie ale zakończyłam grę normalnie wychodząc z serwera właśnie przez tego czitera który ciągle wchodził nie dało się grać. Chyba nie myślicie, że ja czitowałam :)

Napisano

W takim razie bana dostałaś niechcący. Ban docelowo miał być dla NEO Haxa a nie dla Ciebie. Musiało przeskoczyć w amxmodzie. Przepraszam za problem.

Dla pewności można sprawdzić logi ale raczej był to wypadek przy pracy.

Ktoś z UBTeam niech decyduje co dalej z tym robić.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...