Kristo Napisano 12 Kwietnia 2015 #303109 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam w 19 odsłonie Q&A do najbliższego piątku (17.04) oddaje do waszej dyspozycji po raz kolejny - @NumberOne Informacje ! Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P] a odpowiedź [O]. Przykładowe pytanie: [P] Jak masz na imię ? Przykładowa odpowiedź:i [O] Łukasz Ostrzeżenie !! Kopiowanie pytań innych użytkowników nagradzane będzie warnem +1 !! @NumberOne odpowie na wasze pytania do piątku do godziny 00.00 tworząc temat i nominując kolejną ofiare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor #303118 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Jak tam szkoła ? [P] Masz jakieś plany na wakacje już ? [P] Dlaczego FiGhT3r jest gruby ? [P] Jak by Cię Malu wkur**ł to byś mu wyje**ł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Kwietnia 2015 #303125 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Dlaczego "nic nie robisz" i tylko się obijasz?? [P] Masz jakiś pojazd? [P] Wódka czy piwo?? [P] Kiedy coś pijemy? [P] Dlaczego uważasz, że jesteś numerem jeden, skoro i tak wiadomo, że to nie prawda? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Kogo najbardziej nie lubisz tutaj? (To pytanie wiąże się chyba z pytaniem nr. 1) [P] Kogo najbardziej lubisz i dlaczego to jestem akurat ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Kwietnia 2015 #297263 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Pamiętasz ,że jestem Twoim dowódcą ? [P] Wiesz kogo nie nominować ? [P] Chcesz jakiś serwer na MH ? [P] Denerwuje Cie ktoś z sieći ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 12 Kwietnia 2015 #303154 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Jak Ci na imię Numerze? [P] Ile masz lat? [P] Jesteś zadowolony ze swojej obecnej rangi? [P] Masz dużo roboty? Wydaje mi się, że gdy jesteś online, to zapierdzielasz między wszystkimi serwerami. [P] Jak się tu znalazłeś? [P] Była taka sieć, w której zagrzałeś miejsce równie długo jak tutaj, czy MH jest Twoją jedyną kochanką? [P] Masz aspiracje na OS? [P] Co poprawiłbyś na forum, by było ono lepsze? [P] Wolisz dawać, czy brać? [P] Masz swoje motto życiowe? [P] Jakiego serwera (1.6) brakuje w Naszej sieci? [P] Jak wiele wartościowych osób było dane Ci tu poznać? [P] Spotkałeś się z kimś z sieci na żywo? [P] A jak nie, to masz zamiar? [P] A jak tak, to fajnie było? Opowiedz (z pikantnymi szczegółami :wub: ) To tyle. Myślę, że wystarczy. Miłego, kilkudziesięciominutowego odpowiadania. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2015 #303157 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Masz jakieś plany związane z poprawą pewnych rzeczy na MH ,o których rozmawialiśmy ? [P] Czy są osoby , których z chęcią byś się pozbył z forum ? [P] Posiadasz jakieś zwierzątko ? [P] Twoje hobby to ... ? [P] Jakieś plany na przyszłość ? [P] Twoim największym marzeniem jest ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 12 Kwietnia 2015 #303182 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Masz rodzeństwo ? [P] Masz jekieś hobby ? [P] Cs1.6 czy GO ? [P] Dobrze sie uczysz w szkole ? [P] Chcialbys cos zmienic w MH ,moze ktos tu nie pasuje ? [P] Co jadasz na śniadanie >? [P] Jak ty się dostaleś na S@ ? [P] Jaki masz telefon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 12 Kwietnia 2015 #303206 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Szkolny kibel czy kibel na dworcu? (Dlaczego?) [P] Hetero czy homo? [P] Twoje drugie i trzecie imię? [P] Masz prawko? [P] Ulubiona marka samochodów? [P] Ulubiona potrawa? [P] Lubisz mnie? [P] Wymień 5 osób które najbardziej lubisz na MH. [P] Co byś dodał/zmienił na MH? [P] Jaki serwer byś dodał i usunął? [P] Czekolada: mleczna, gorzka czy z nadzieniem? Jeżeli ktoś wymienił moje pytania wcześniej, to przepraszam, ale nie chciałem się bawić w patrzenie czy były takie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 12 Kwietnia 2015 #303237 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P]Lubisz motocykle? [P]Na imie masz? [P]Masz jakis?Jak tak to jaki? [P]Masz jakąś dziewczyne? [P]Wiek? [P]Auta czy motory? [P]Ulubione zajęcie (poza cs)? [P]Co byś najbardziej chciał zmienić na sieci? [P]Jak Ci się podoba bycie s@? [P]Kawa czy Herbata [P]Palisz papierosy? [P]Ulubiona osoba na śieci? [P]Ktoś kto najczęściej robi coś na sieci twoim zdaniem? [P]Wymarzona dziewczyna dla Ciebie? [P]Długo już tu jesteś na sieci? [P]2 najważniejsze rzeczy w życiu męzczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Kwietnia 2015 #303306 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Yyyy... Mleko? [P] Co tam słychać? [P] Skąd jesteś? [P] Napisz coś więcej o sobie. [P] Miłość czy przyjaźń? (dlaczego)? [P] Krótkowłosa czy długowłosa? (dlaczego?) [P] Blondynka czy brunetka? (dlaczego?) [P] Ulubiony batonik? [P] Deszcz czy śnieg? [P] de_dust2 czy de_aztec? [P] Masz może tableta? (jeśli tak to jakiego, polecasz go?) [P] Dokładna godzina odpowiedzi na pytanie? [P] Wybierasz się na zlot? [P] Dlaczego nie umiesz odróżnić majtek od krótkich spodenek? xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 12 Kwietnia 2015 #303310 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Nominujesz Kristo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 12 Kwietnia 2015 #303328 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Nominujesz mnie ? Dam lizaczka [P] Jak Ci się pracuje na MH z nową rangą ? [P] czy :ninja: ? [P] Skill czy skyll ? [P] Awp czy Ak47 ? [P] Admin czy Redaktor ? [P] Lubisz mnie ? [P] Lubisz każdego ? [P] Głupie mam pytania ? [P] Jak się podoba teraźniejszy styl na forum ? [P] :drinks: z kolegami czy :ninja: na mieście ? [P] Super moce czy hajs ? [P] Bot jest dobry ? ;D [P] Dużo pytań czy mało mam ? [P] Chomik czy koteł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 12 Kwietnia 2015 #303360 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P] Dlaczego nie było Cię na poprzednich 2 zlotach MH? [P] Jakie, Twoim zdaniem były te zloty, sądząc po opowieściach i filmiku który zamieściłam? [P] Jest ktoś, z kim bardzo byś się chciał spotkać z sieci? [P] Dlaczego nie robisz już grafiki, chociaż jesteś w tym bardzo dobry? [P] W jakiej skali od 1-10 oceniłbyś pracę swoją jak i innych S@? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 12 Kwietnia 2015 #303451 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [P]Kiedy rezygnujesz z rangi S@, by zostać adminem Cod BF4? [P]Dlaczego zostałeś S@? [P]Jak dużo masz zamiar wypić na zlocie^^? [P]Brunetki czy blondynki? [P]Czy to że masz metr sześćdziesiąt nie przeszkadza Ci w życiu codziennym? [P]Wysokie czy niskie(nie pisz dlaczego, poprzednie pytanie wyjaśnia)? [P]Bardzo Cię irytuję gdy widzisz na steamie wiadomość "astroe|multi-head.pl:Cześć, to znowu ja, mam problem"? [P]Jak wiele razy chciałeś odpisać komuś spamującemu na pw "wypie*niczaj:D"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2015 #303842 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 [P] jakie masz plany związane z cod 200#2? [P] czy zamierzasz szukać pomocnika? [P] twoje zainteresowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Kwietnia 2015 #304204 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 [P] Czy wiesz, że liczby i numerki "się nie liczą"? [P] To ty polewałeś pierwszą wachę pezetowi? [P] To ty kazałeś nagrywać Gimperowi filmiki wywołujące gównoburze w internecie? [P] Prawdą jest, że dubbingowałeś Jaruzelskiego gdy ogłaszał stan wojenny? [P] To prawda, że jesteś hybrydą człowieka i grzyba (konkretnie rydza - bo rudy.). [P] Czy gdy widzisz tęczę to wspominasz stare piękne czasy gdy w drugim rzędzie zaraz za drzEveM paradowałeś w marszu homoseksualistów? [P] Czy to prawda, że na podstawie twojego typowego poranka wymyślono harlem shake? [P] Czy to prawda, że zostałeś awansowany "nadwornym szogunem instytucji komorników"? [P] Będziesz tańczyć dla mnie w weekend (ps. Weekend- Ona tańczy dla mnie). Wiesz? [P] Czy to prawda, że podbiłeś do Jacka Gmocha i poprosiłeś o autograf na łokciu? [P] Dlaczego powinno się ścinać drzEvA w okolicach Przemyśla? Wyraź swoją opinię w jednym zdaniu. [P] Kto powinien zostać nowym H@ i dlaczego to właśnie ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Kwietnia 2015 #304326 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 [P] Ile masz lat ? [P] Jak masz na imię ? [P] Lubisz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Kwietnia 2015 #176871 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 [P] Ulubiony posiłek? [P] Ile masz w łapie? [P] Ile ważysz? [P] Ulubiony serwer prócz tego którym się opiekujesz? [P] Opowiedz w skrócie śmieszną historie z życia, aby nie było, że to nie pytanie to dam znak zapytania na koniec zdania. ? [P] Ulubiony serial? [P] Czy ludzie wiedzą, że onanizujesz się na siłowni? Dowód? Number w białej koszulce [P] Głupio Ci teraz? [P] Ulubiony obowiązek s@? [P] Ulubiony przywilej? [P] Ulubiony spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2015 #304536 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 [P] Ulubiony kolor ? [P] Ulubiony zespół muzyczny ? [P] Ulubiona nuta ? [P] Ulubiony sport ? [P] Jaki masz telefon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Kwietnia 2015 #305418 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi