Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] [RNFP] Wyimaginowany

Wyimagino

Rekomendowane odpowiedzi

Staż na forum: zarejestrowałem się 19 grudnia 2012 roku, czas spędzony na stronie to 1 dzień 7 godzin.

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: jestem redaktorem fanpage'a.

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyk[x/10]: 9/10 doskonale posługuję się naszym ojczystym językiem.

Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: na facebook'u jestem praktycznie cały czas więc dużo czasu poświęcam na fanpage'a.

Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): myślę, że podołam wszystkim tym wyzwaniom.

Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: więc do rzeczy. Jestem już redaktorem FP i powiem szczerze, że zaczyna mnie to wk*rwiać. Chciałbym awansować na stanowisko naczelnego i zacząć trzymać to w ryzach. Denerwują mnie bezsensowne posty redaktorów o Chucku Norrisie lub teściowej... Bez jaj. Fanpage ma być naszą reklamą! Mamy zachęcać graczy, a nie ich odstraszać. Ranga naczelnego potrzebna mi jest do posiadania większej "władzy" nad redaktorami. Zauważmy, że mamy 4 redaktorów, a tylko ja dodaje jakieś sensowne posty. Od ponad tygodnia nie widzę aktywności innych redaktorów. Dajemy tę rangę nowym osobom, których nie znamy. Chciałbym wyjaśnić jeszcze jedną sprawę. Na forum nie mam rangi redaktora, gdyż, co może potwierdzić Procentowy miałem problem z zalogowaniem na forum i ranga została mi odebrana z powodu aktywności.

Pozdrawiam,

Jakub

Cóż jeżeli chodzi o fanpage to muszę przyznać, że nie był on za dobrze prowadzony.

Myślę, że Wyimaginowany ogarnąłby prowadzenie FP i pokazał redaktorom jak to powinno wyglądać. Według mnie można powierzyć mu tą funkcję.

Również jestem na nie.

Składałem podanie zostało odrzucone ponieważ jest już ekipa na te posadę. 

rok na forum i 1 dzień online? Mam rozumieć, że na forum nie będziesz wchodził ani na fanpage? ;] 

Przepraszam, że w swoim podaniu.

Ciara, Wandi słuchajcie. Jestem już redaktorem, ale chce awansować na naczelnego, aby trzymać to wszystko w ryzach. Wandi ty jesteś redaktorem i nie widzę abyś był aktywny na FP. Ciara ja twojego podania nie odrzuciłem, w głównej mierze winą tej sprawy był brak czasu aquaxa... 

Pozdrawiam,

Jakub

Mądrala sie znalazł ...

Co z tego ,że mam redaktora skoro na FB nie mam uprawnień ? Jak mam być aktywny bez rangi ? Pomyśl zamin coś napiszesz ...

Dlatego właśnie chce zostać naczelnym. H@ jak widać nie ma czasu, a tu potrzeba twardej ręki. Zasłużyłeś na rangę i według mnie powinieneś ją dostać a inni blokują Ci miejsce... Na tym miałaby polegać moja funkcja ;)

Pozdrawiam,

Jakub

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...