Wyimagino Napisano 11 Kwietnia 2015 #302677 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Wiek: 18 lat Staż na forum: zarejestrowałem się 19 grudnia 2012 roku, czas spędzony na stronie to 1 dzień 7 godzin. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: jestem redaktorem fanpage'a. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyk[x/10]: 9/10 doskonale posługuję się naszym ojczystym językiem. Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: na facebook'u jestem praktycznie cały czas więc dużo czasu poświęcam na fanpage'a. Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): myślę, że podołam wszystkim tym wyzwaniom. Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: więc do rzeczy. Jestem już redaktorem FP i powiem szczerze, że zaczyna mnie to wk*rwiać. Chciałbym awansować na stanowisko naczelnego i zacząć trzymać to w ryzach. Denerwują mnie bezsensowne posty redaktorów o Chucku Norrisie lub teściowej... Bez jaj. Fanpage ma być naszą reklamą! Mamy zachęcać graczy, a nie ich odstraszać. Ranga naczelnego potrzebna mi jest do posiadania większej "władzy" nad redaktorami. Zauważmy, że mamy 4 redaktorów, a tylko ja dodaje jakieś sensowne posty. Od ponad tygodnia nie widzę aktywności innych redaktorów. Dajemy tę rangę nowym osobom, których nie znamy. Chciałbym wyjaśnić jeszcze jedną sprawę. Na forum nie mam rangi redaktora, gdyż, co może potwierdzić Procentowy miałem problem z zalogowaniem na forum i ranga została mi odebrana z powodu aktywności. Pozdrawiam, Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Kwietnia 2015 #302687 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Cóż jeżeli chodzi o fanpage to muszę przyznać, że nie był on za dobrze prowadzony. Myślę, że Wyimaginowany ogarnąłby prowadzenie FP i pokazał redaktorom jak to powinno wyglądać. Według mnie można powierzyć mu tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 11 Kwietnia 2015 #302702 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Podanie mnie przekonuje, wydajesz się być osobą kompetentną. Masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 11 Kwietnia 2015 #302703 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Masz moje błogosławieństwo. Złap redaktorów FB za jaja i kręć w dobrą stronę! Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Kwietnia 2015 Premium #302715 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Jestem na nie ... 3 lata od rejestracji na forum a tyllo 1 dzień online.Nie dawno wróciłeś po długiej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302730 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Również jestem na nie. Składałem podanie zostało odrzucone ponieważ jest już ekipa na te posadę. rok na forum i 1 dzień online? Mam rozumieć, że na forum nie będziesz wchodził ani na fanpage? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 11 Kwietnia 2015 #302755 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Hmm ja bym mu dal szanse , zobaczymy jak sie będzie sprawował w tej funkcji (raczej ogarnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor #302878 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Przepraszam, że w swoim podaniu. Ciara, Wandi słuchajcie. Jestem już redaktorem, ale chce awansować na naczelnego, aby trzymać to wszystko w ryzach. Wandi ty jesteś redaktorem i nie widzę abyś był aktywny na FP. Ciara ja twojego podania nie odrzuciłem, w głównej mierze winą tej sprawy był brak czasu aquaxa... Pozdrawiam, Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Kwietnia 2015 #302880 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Jak najbardziej na tak. Przyda się nowa para rąk do pracy, a i pomysły nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Kwietnia 2015 Premium #302881 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Mądrala sie znalazł ... Co z tego ,że mam redaktora skoro na FB nie mam uprawnień ? Jak mam być aktywny bez rangi ? Pomyśl zamin coś napiszesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor #302883 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Mądrala sie znalazł ... Co z tego ,że mam redaktora skoro na FB nie mam uprawnień ? Jak mam być aktywny bez rangi ? Pomyśl zamin coś napiszesz ... Dlatego właśnie chce zostać naczelnym. H@ jak widać nie ma czasu, a tu potrzeba twardej ręki. Zasłużyłeś na rangę i według mnie powinieneś ją dostać a inni blokują Ci miejsce... Na tym miałaby polegać moja funkcja Pozdrawiam, Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2015 #302888 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Podanie o awans na naczelnego? Co Ty sobie jaja robisz? Napiszę to po raz kolejny... To Administracja wybiera kto otrzyma "AWANS", a nie użytkownicy, czy w tym przypadku podanie. :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2015 #302889 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi