madman Napisano 12 Marca 2016 #410445 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie upadło przez 5 lat, to przeżyje kolejne. Wstaw demko, chcemy obejrzeć. ... cieszę się, że moja współparaca z multihead dobiegła końca ^^ My również. wydaje mi się że pan August jawnie używal pliki no recoil i słusznie został przyznany mu ban przez admina lepackiego pozdrawiam Cały czas czekamy na demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Marca 2016 #409446 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Wstaw demko, chętnie zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Marca 2016 #410446 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Wstaw demko, chętnie zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 12 Marca 2016 #409452 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie widzialam demka. Spalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 12 Marca 2016 #410452 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie widzialam demka. Spalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 12 Marca 2016 #409469 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 A po co ten spam? Gdzie Ci moderatorzy którzy tak bardzo lubią wlepiać punkty, wypowiadają się nawet zwykli gracze i nic. O tak, zaraz dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 12 Marca 2016 #410469 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 A po co ten spam? Gdzie Ci moderatorzy którzy tak bardzo lubią wlepiać punkty, wypowiadają się nawet zwykli gracze i nic. O tak, zaraz dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z jak z Napisano 12 Marca 2016 #409473 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Byłem przy wcześniejszym banie na css_dust2, miałeś staty 3:0 i wywaliłeś mi dość ładną banie, a ja z myślą, że coś się od Ciebie nauczę oglądałem Cię do końca rundy.. miałeś chyba 7:0 i ban.. przez ten czas nie widziałem nic podejrzanego tylko widać było, że grasz w csa juz długo i dobrze masz ogarnięte movementy, a to chyba nie cheaty.. po tym zdarzeniu pytałem się owego admina o to dlaczego zbanował osobę, która jest "lepsza" w ta grę od niego to dostałem odpowiedź "pff." i tyle tematu.. _________ Lajtowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z jak z Napisano 12 Marca 2016 #410473 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Byłem przy wcześniejszym banie na css_dust2, miałeś staty 3:0 i wywaliłeś mi dość ładną banie, a ja z myślą, że coś się od Ciebie nauczę oglądałem Cię do końca rundy.. miałeś chyba 7:0 i ban.. przez ten czas nie widziałem nic podejrzanego tylko widać było, że grasz w csa juz długo i dobrze masz ogarnięte movementy, a to chyba nie cheaty.. po tym zdarzeniu pytałem się owego admina o to dlaczego zbanował osobę, która jest "lepsza" w ta grę od niego to dostałem odpowiedź "pff." i tyle tematu.. _________ Lajtowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 12 Marca 2016 #409477 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Czekamy na demko. Panowie, to nie jest dział OFF-TOPIC, więc kolejne zbędne posty zostaną odpowiednio nagrodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 12 Marca 2016 #410477 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Czekamy na demko. Panowie, to nie jest dział OFF-TOPIC, więc kolejne zbędne posty zostaną odpowiednio nagrodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 13 Marca 2016 #409502 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Hahahaha tez czekam z checia na demko ale nie wiem czy nawet bedzie sens je ogladac ale gre Augusta musze zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 13 Marca 2016 #410502 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Hahahaha tez czekam z checia na demko ale nie wiem czy nawet bedzie sens je ogladac ale gre Augusta musze zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 13 Marca 2016 #409878 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Tomaszu dla ciebie żebyś mógł mnie zje.....ać Post nic nie wnoszący Ale ogólnie widzę że gość ewidentnie leci w ch.... i nie zobaczycie z pewnością żadnego demka. Pozdrawiam "Dziadek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 13 Marca 2016 #410878 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Tomaszu dla ciebie żebyś mógł mnie zje.....ać Post nic nie wnoszący Ale ogólnie widzę że gość ewidentnie leci w ch.... i nie zobaczycie z pewnością żadnego demka. Pozdrawiam "Dziadek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Marca 2016 #409883 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Demka jak nie było tak i nie ma. Zamykam, bo zaczyna się spam robić. August cziter, elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Marca 2016 #410883 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Demka jak nie było tak i nie ma. Zamykam, bo zaczyna się spam robić. August cziter, elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Marca 2016 #409884 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Marca 2016 #410884 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi