Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Wyborowy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, nwm dlaczego to jeszcze nie zostalo zmienione.. kilka miesiecy temu bylo planowane co do zmiany wyborowego ^^ Chodzi tutaj o 3 bloki pociskow :> Klasa taka jak Snajper musi takiego goscia trafic 4 razy.. Czasami sie to udaje ale jak sie trafi na kogos kto cos tam potrafi strzelac to postac z awp/scoutem ktora nie jest premka jest poszkodowana i to bardzo.

Aktualnie po przerwie nic mnie tak nie denerwuje jak ten yebany wyborowy. Prosze zmiencie mu te bloki na cos innego bo mozna dostac szalu.

Racja miał być. Dowiadywałam się u H@ jak z tym i był jakiś problem.  Można zmienić go na takiego jak jest na codzie 200(klasa była osłabiana) ale dopiero po resecie. ( int:15, zdrowie:50, wytrz: 35, kond: 10, bronie: hegrenade, smokegrenade, m4a1,flashbang, ak47, dodatkowy opis : Widzi miny, bezlik ammo, 1/12 szansy na oślepienie wroga, potrójny skok)

Racja miał być. Dowiadywałam się u H@ jak z tym i był jakiś problem.  Można zmienić go na takiego jak jest na codzie 200(klasa była osłabiana) ale dopiero po resecie. ( int:15, zdrowie:50, wytrz: 35, kond: 10, bronie: hegrenade, smokegrenade, m4a1,flashbang, ak47, dodatkowy opis : Widzi miny, bezlik ammo, 1/12 szansy na oślepienie wroga, potrójny skok)

I gitarka :) Bo juz naprawde nie daje rady z tymi blokami pociskow :P

Jeśli miałaby być jak Ania podała to jest jeszcze silniejsza jak teraz więc nie za dobry pomysł ;/ Ewentualnie do premki ją dodać ale zaraz i tak będzie każdy nią latał a 3 skoki 2 bronie i w tym bezlik to jest kosa :D

Moim zdaniem niech zostanie taka jak była, ponieważ na lvl 200+ będzie ją ciężko zabić, a gdy jeszcze gracz zdobędzie tytanki,pulki +bezlik wbudowany to ta klasa będzie nie do zabicia nawet przez klasę premium, chyba żeby zrobić by z niej premke to zmienia postać rzeczy.

Jestem za tym, aby tą klasę zostawić tak jak jest, wyborowych nie ma tak dużo na serwerze, a jak jest to trafi się mały lvl :) Taka sama byłaby sytuacja, gdyby grał na serwerze jakiś snajper int max i zabijał wszystkich na hita i też byście mieli do niego problem i zaraz byłby temat "osłabienie snajpera".

W tej sprawie powiem tak:

Byłem adminem na c200 i nic mnie tak bardzo nie denerwowało jak wyborowy. AK/m4 + bezlik = skanowanie całą mapę, runda w rundę.

Widzenie min moim zdaniem może zostać (praktycznie brak min więc dużo to nie zmieni).

Lepiej dać mu +5dmg do wszystkich broni i te 3skoki (widzenie min jak kto woli).

Nie mieliście do czynienia z tą klasą i wierzcie mi będzie gorzej niż jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...