Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300999 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Siema, nwm dlaczego to jeszcze nie zostalo zmienione.. kilka miesiecy temu bylo planowane co do zmiany wyborowego ^^ Chodzi tutaj o 3 bloki pociskow :> Klasa taka jak Snajper musi takiego goscia trafic 4 razy.. Czasami sie to udaje ale jak sie trafi na kogos kto cos tam potrafi strzelac to postac z awp/scoutem ktora nie jest premka jest poszkodowana i to bardzo. Aktualnie po przerwie nic mnie tak nie denerwuje jak ten yebany wyborowy. Prosze zmiencie mu te bloki na cos innego bo mozna dostac szalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Kwietnia 2015 #301061 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No niewiem w prawdzie mi to nie przeszkadza aż tak bardzo, ale zobaczę wypowiedzi innych bo dla mnie narazie moze zostać tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 7 Kwietnia 2015 #301091 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ten temat był już poruszany wcześniej i chyba miało to być zmienione ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Kwietnia 2015 #301096 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Racja miał być. Dowiadywałam się u H@ jak z tym i był jakiś problem. Można zmienić go na takiego jak jest na codzie 200(klasa była osłabiana) ale dopiero po resecie. ( int:15, zdrowie:50, wytrz: 35, kond: 10, bronie: hegrenade, smokegrenade, m4a1,flashbang, ak47, dodatkowy opis : Widzi miny, bezlik ammo, 1/12 szansy na oślepienie wroga, potrójny skok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 7 Kwietnia 2015 #301103 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ta klasa będzie lepsza niż morderca , lepiej ją do PREMIUM wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 7 Kwietnia 2015 #301108 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Moim zdaniem trzeba odjąć mu te 3 pociski odbite, a dodać ten bezlik, 1/x na oślepienie i widzialność min. (Ania kiedyś zaproponowała dodanie bezliku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 7 Kwietnia 2015 #301112 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Pół serwera gra wyborowym, jeśli ona byłaby premium to tylko serwer straci na liczbie graczy. @Edit. Dać mu bezlik i to, że widzi miny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Kwietnia 2015 #301113 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Na premke taką klase bezlik ammo 1/20 na zabicie albo Dmg +int (3dmg+int ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301114 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Racja miał być. Dowiadywałam się u H@ jak z tym i był jakiś problem. Można zmienić go na takiego jak jest na codzie 200(klasa była osłabiana) ale dopiero po resecie. ( int:15, zdrowie:50, wytrz: 35, kond: 10, bronie: hegrenade, smokegrenade, m4a1,flashbang, ak47, dodatkowy opis : Widzi miny, bezlik ammo, 1/12 szansy na oślepienie wroga, potrójny skok) I gitarka Bo juz naprawde nie daje rady z tymi blokami pociskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 8 Kwietnia 2015 #301387 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Jeśli miałaby być jak Ania podała to jest jeszcze silniejsza jak teraz więc nie za dobry pomysł ;/ Ewentualnie do premki ją dodać ale zaraz i tak będzie każdy nią latał a 3 skoki 2 bronie i w tym bezlik to jest kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 8 Kwietnia 2015 #301421 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Czy nie lepiej byłoby mu dać np. Bezlik,1 pocisk na rundę odbija + 1/20 na oślepienie i 2 skoki?Nie za mocny ani nie za słaby by był.W sam raz jak na normalna klasę według mnie. Ew. Bez tego oślepienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 8 Kwietnia 2015 #301425 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 m4a1,ak47 Opis: Bezlik 1/20 na oslepienie i 2 skoki powinno juz wystarczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301447 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Niech będzie bezlik i widzialność min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Kwietnia 2015 #301541 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Albo to co podałam albo zostaje bez zmian. Przypominam,ze propozycja którą podałam to już WCZEŚNIEJ osłabiona klasa przez opiekuna coda 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 8 Kwietnia 2015 #301553 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Klasa niech zostanie taka jaka jest teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 8 Kwietnia 2015 #301560 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Na pewno teraźniejszy Wyborowy jest za słaby. Ale ten lepszy jest za dobry na normalną klasę. Albo zostanie tak jak jest albo Wyborowy jako premka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 8 Kwietnia 2015 #301719 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Moim zdaniem niech zostanie taka jak była, ponieważ na lvl 200+ będzie ją ciężko zabić, a gdy jeszcze gracz zdobędzie tytanki,pulki +bezlik wbudowany to ta klasa będzie nie do zabicia nawet przez klasę premium, chyba żeby zrobić by z niej premke to zmienia postać rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 8 Kwietnia 2015 #301733 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ja również wolałbym juz żeby zostało tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 9 Kwietnia 2015 #301800 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Podpisuję się pod kolegów wyżej, niech zostanie tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 9 Kwietnia 2015 #301876 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No to już lepiej żeby była jaka jest.Taka klasa to na premke się nadaje a nie normalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 10 Kwietnia 2015 #302253 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jestem za tym, aby tą klasę zostawić tak jak jest, wyborowych nie ma tak dużo na serwerze, a jak jest to trafi się mały lvl Taka sama byłaby sytuacja, gdyby grał na serwerze jakiś snajper int max i zabijał wszystkich na hita i też byście mieli do niego problem i zaraz byłby temat "osłabienie snajpera". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 10 Kwietnia 2015 #302266 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 W tej sprawie powiem tak: Byłem adminem na c200 i nic mnie tak bardzo nie denerwowało jak wyborowy. AK/m4 + bezlik = skanowanie całą mapę, runda w rundę. Widzenie min moim zdaniem może zostać (praktycznie brak min więc dużo to nie zmieni). Lepiej dać mu +5dmg do wszystkich broni i te 3skoki (widzenie min jak kto woli). Nie mieliście do czynienia z tą klasą i wierzcie mi będzie gorzej niż jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 10 Kwietnia 2015 #302269 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 ^ Sam grałem dość długi czas na Cod200 i wyborowy był i jest bardzo dobrą postacią. Więc tak jak mówiłem albo zostanie od tak jak jest albo dodać go do premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 10 Kwietnia 2015 #302274 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Moim zdaniem niech wyborowy zostanie taki jaki jest a zrobic nową klase premium lub zamienic za rambo bo to klasa jest dosyć słaba . (Ta klasa naprzyklad mialaby +10/15 dmg do m4 lub dmg+int,3skoki,widzi miny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 10 Kwietnia 2015 #302464 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jak koledzy wyżej, także jestem za tym, aby wyborowy został taki, jaki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi