Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300985 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nick: By_Ferver Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem na trzech serwach . Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę ,że 6 i więcej mi nie potrzeba, Pluginów pisać nie będę. Staż w CS-sie: Gram od 10 roku życia na botach a potem serwery no i aż do teraz. Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: Po prostu chce zmienić dużo na tym codzie bo mi się podoba tylko ma wady, chciałbym się zająć czymś, często gram i uważam ,że mogę pomóc.No ale nie ważne. Uważam ,że mogę wiele wnieść i pomóc serwerowi, Jestem ogarnięty, Nie wyzywam, Często piszę na u@,że mam racje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy: od 1-6 h, Zależy czy mi się chce Kontakt: GG: 53544200 Wiadomość na Multi Head Skype Ts Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/By_Ferver/80.72.40.110:27027/ (Sory że tak mało minut ale gram i zwiększe je ) Wymagania: - Wchodzenie raz dziennie na forum; (Tak) - Minimum 15 lat; (Tak) - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; (Tak) - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; (Tak) (Nie dostałem bana za kulturę ani złamanie regulaminu, same ss'y by się upewnić ) - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; (Zgadza się, Zgłaszam na u@ często i nie wdaje się w dyskusje ani się nie kłócę) - Posiadanie mikrofonu; (Tak) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, Wymagania spełniam Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Kwietnia 2015 #300998 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No sorry ale dzisiaj widziałem Cie po raz pierwszy.Co prawda da sie z toba dogadać itd. ale troche za wcześnie jeszcze.Narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301001 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Wymagania to Wymagania. Za 14 dni złóż nowe podanie, Wszystko ok, Jak najbardziej jestem za lecz ekipy nie znasz, ludzi też, nie wiadomo. Za 14 dni złóż podanie bo teraz bez znajomości kogo kolwiek i największego progu czyli minut przegranych to zapomnij. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301003 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Wymagania to Wymagania. Za 14 dni złóż nowe podanie, Wszystko ok, Jak najbardziej jestem za lecz ekipy nie znasz, ludzi też, nie wiadomo. Za 14 dni złóż podanie bo teraz bez znajomości kogo kolwiek i największego progu czyli minut przegranych to zapomnij. Na Nie. Zgadzam się z opinią kolegi wyżej. Pograj trochę dłużej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Kwietnia 2015 #301060 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Sory ale również dzis widziałem cie 1 raz nie znasz nas ani my Ciebie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 7 Kwietnia 2015 #301146 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Na nie. Nie widzałem Cie. Nie masz przegranych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301160 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Sorki ale na nie: -Godziny. -Daj się poznać innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 7 Kwietnia 2015 #301164 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Na Nie - Widziałem Cię dziś na chwilkę - Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Kwietnia 2015 #301177 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Podanie trochę nie na miejscu. Nie spełniasz podstawowych wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi