Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">ZREALIZOWANE</span> Sygnatura.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[align=center]Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura[/align]

[align=center]Tematyka: Klasyczna, wykonanie to obrazek+napis+ew. poprawki graficzne.[/align]

[align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):  Daje 2 propozycje podstawy sygnatury.[/align]

[align=center]1.https://generallycritical.files.wordpress.com/2014/09/screenshot-204.png[/align]

[align=center]Kolorystyka: Taka jak jest na zasugerowanej podstawie do sygnatury, ew. rozjaśnienia/przyciemnienia wedle opinii grafika.[/align]

[align=center]Rozmiar: 600x250[/align]

[align=center]Napis: "Wszystkie nieszczęścia tego świata biorą się z nieudolności jednostki"  --> Napis niech będzie dobrze widoczny i nie za mały, lecz pasujący do reszty obrazka. Można gdzieś wepchnąć małe, ledwo widoczne "HardeQ".[/align]

[align=center]Inne uwagi: Brak uwag, dziękuję za czas poświęcony na wykonanie sygnatury każdemu grafikowi, który się podejmie.[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]#Edit- Drugą opcję do obrazka usunąłem, pierwsze będzie po wykonaniu pasować idealnie.[/align]

Napisano

Graficzka ładna, lecz to nie o to mi chodziło. :P (leci +)

No cóż, czekam na jakieś inne propozycję i dziękuje za zaangażowanie.

W sumie to jak pisałem wyżej - najbardziej mi zależy na dodaniu jakoś ciekawie tego napisu na pierwszy obrazek bez większej zabawy czymkolwiek. Ewentualnie wyostrzenie czy coś takiego.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...