Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297110 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Twój nick podczas gry:GERALT Godzina, data zdarzenia:13:58 31.03.2015 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:nie mam Uzasadnienie:Dzisiaj około godziny 13:50 dostałem bana na only dd2#2 którego powodem było "cheater destroyed" i nie mam pojęcia o co wogóle chodzi. OPIS SYTUACJI : Połączyłm się wtedy z waszym serwerem i czekałem na koniec rundy i nagle mi się cs wogóle wyłączył i żeby mi się włączył musiałem go od nowa instalować. Gdy zainstalowałem i chciałem się połączyć z serwerem okazuje się że mam bana (momentu bana wogóle nie widziałem) więc zalogowałem się na forum by to sprawdzić i w AMXBans znalazłem swojego bana. Gram na waszym serwerze od dawna i nigdy nie czitowałem (screeny na forum wrzucałem już 3x.....) . Do tego tyle co kupiłem vipa i nie miałem żadnych powodów do używania cheatów. Dziękuje za rozpatrzenie mojego odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297112 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Najwidoczniej były podstawy do takiego bana , takiego bana przez przypadek nie wyłapałeś niestety nie wiem kto i dlaczego go nałożył może to sprawdzić tylko ktoś kto ma dostęp do FTP serwera dd2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297115 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ale ja wtedy nawet nie grałem na serwie ..... byłem połączony ale tak jak mówie z csa mnie wywaliło wogóle i nawet momentu bana nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297116 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Prosiłbym aby admin który mi dał bana wypowiedział się za co to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 31 Marca 2015 #297126 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Najwidoczniej były podstawy do takiego bana , takiego bana przez przypadek nie wyłapałeś niestety nie wiem kto i dlaczego go nałożył może to sprawdzić tylko ktoś kto ma dostęp do FTP serwera dd2#2 Niestety to serwer go zbanował. Wątpię by się pomylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297128 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 a powie mi ktoś co to wogóle oznacza cheater destroyed ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297130 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Niestety to serwer go zbanował. Wątpię by się pomylił. Ktoś użył komendy i nie był to serwer tylko któryś z adminów zawsze przy takich powodach banów widnieje nazwa serwerów jeżeli nie wiesz nie wprowadzaj graczy w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297139 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ktoś użył komendy i nie był to serwer tylko któryś z adminów zawsze przy takich powodach banów widnieje nazwa serwerów jeżeli nie wiesz nie wprowadzaj graczy w błąd Ale ty Richard jesteś głupiutki http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=45356 Przecież wyraźnie napisane że zbanowany przez Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ] ^ 1shot1kill.pl Czyli w tym przypadku został zbanowany nie przez admina tylko z poziomu serwera ... Chłopie kolejny raz cię ośmieszam nie jestem tu adminem a wiem więcej niż ty ;D porażka normalnie ... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297145 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ale ty Richard jesteś głupiutki http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=45356 Przecież wyraźnie napisane że zbanowany przez Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ] ^ 1shot1kill.pl Czyli w tym przypadku został zbanowany nie przez admina tylko z poziomu serwera ... Chłopie kolejny raz cię ośmieszam nie jestem tu adminem a wiem więcej niż ty ;D porażka normalnie ... ;p Nie będę z Tobą toczył żadnej dyskusji nie masz prawa wypowiadania się w tym dziale ponieważ nie dotyczy on Twojego bana . Mało wiesz jak działa ten plugin więc proponuję Ci się nie wypowiadać na tematy o których pojęciach nie masz pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297151 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Prosiłbym o rozpatrzenie demka z hltv po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297249 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 właśnie jestem po oglądnięciu demka z hltv i prosiłbym jakiegoś ubadmina o to samo bo jest ono naprawdę jednoznaczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 31 Marca 2015 #297296 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Po 1 nie spamuj post pod postem po 2 niech administracja przejrzy logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297626 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Temat zamykam i podsyłam go do administracji w celu sprawdzenia kto użył wtedy tej komendy . EDIT; Niestety ktoś usunął logi i nie możemy sprawdzić kto użył komendy dlatego też otrzymujesz UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297627 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #298599 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Komendy używałem ja ponieważ wszedłeś na IP którego 2 pierwsze oktety ( 94.42 ) należą do wyjątkowo uciążliwego cheatera. Jeśli posiadasz zmienne IP postaraj się upewnić że nie wejdziesz z tym IP ponieważ admini są na nie wyczuleni. Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi