Skocz do zawartości

Odwołanie od bana.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry:GERALT

Godzina, data zdarzenia:13:58 31.03.2015

Mapa:de_dust2

STEAM_ID / IP:nie mam

Uzasadnienie:Dzisiaj około godziny 13:50 dostałem bana na only dd2#2 którego powodem było "cheater destroyed" i nie mam pojęcia o co wogóle chodzi.

OPIS SYTUACJI : Połączyłm się wtedy z waszym serwerem i czekałem na koniec rundy i nagle mi się cs wogóle wyłączył i żeby mi się włączył musiałem go od nowa instalować. Gdy zainstalowałem i chciałem się połączyć z serwerem okazuje się że mam bana (momentu bana wogóle nie widziałem) więc zalogowałem się na forum by to sprawdzić i w AMXBans znalazłem swojego bana. Gram na waszym serwerze od dawna i nigdy nie czitowałem (screeny na forum wrzucałem już 3x.....) . Do tego tyle co kupiłem vipa i nie miałem żadnych powodów do używania cheatów.

Dziękuje za rozpatrzenie mojego odwołania.

Gość Guest

Najwidoczniej były podstawy do takiego bana , takiego bana przez przypadek nie wyłapałeś niestety nie wiem kto i dlaczego go nałożył może to sprawdzić tylko ktoś kto ma dostęp do FTP serwera dd2#2 ;)

Gość Guest

ale ja wtedy nawet nie grałem na serwie ..... byłem połączony ale tak jak mówie z csa mnie wywaliło wogóle i nawet momentu bana nie widziałem

Cytat

Najwidoczniej były podstawy do takiego bana , takiego bana przez przypadek nie wyłapałeś niestety nie wiem kto i dlaczego go nałożył może to sprawdzić tylko ktoś kto ma dostęp do FTP serwera dd2#2 ;)

Niestety to serwer go zbanował. Wątpię by się pomylił.

Gość Guest
  Cytat

Niestety to serwer go zbanował. Wątpię by się pomylił.

Ktoś użył komendy i nie był to serwer tylko któryś z adminów zawsze przy takich powodach banów widnieje nazwa serwerów jeżeli nie wiesz nie wprowadzaj graczy w błąd   ;)

Gość Guest
  Cytat

Ktoś użył komendy i nie był to serwer tylko któryś z adminów zawsze przy takich powodach banów widnieje nazwa serwerów jeżeli nie wiesz nie wprowadzaj graczy w błąd   ;)

Ale ty Richard jesteś głupiutki :D 

http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=45356

Przecież wyraźnie napisane że zbanowany przez  

Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ] ^ 1shot1kill.pl

Czyli w tym przypadku został zbanowany nie przez admina tylko z poziomu serwera ... 

Chłopie kolejny raz cię ośmieszam :D nie jestem tu adminem a wiem więcej niż ty ;D porażka normalnie ... ;p

Gość Guest
  Cytat

Ale ty Richard jesteś głupiutki :D 

http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=45356

Przecież wyraźnie napisane że zbanowany przez  

Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ] ^ 1shot1kill.pl

Czyli w tym przypadku został zbanowany nie przez admina tylko z poziomu serwera ... 

Chłopie kolejny raz cię ośmieszam :D nie jestem tu adminem a wiem więcej niż ty ;D porażka normalnie ... ;p

Nie będę z Tobą toczył żadnej dyskusji nie masz prawa wypowiadania się w tym dziale ponieważ nie dotyczy on Twojego bana .

Mało wiesz jak działa ten plugin więc proponuję Ci się nie wypowiadać na tematy o których pojęciach nie masz pozdrawiam . ;)

Temat zamykam i podsyłam go do administracji w celu sprawdzenia kto użył wtedy tej komendy .

EDIT;

Niestety ktoś usunął logi i nie możemy sprawdzić kto użył komendy dlatego też otrzymujesz UB .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Komendy używałem ja ponieważ wszedłeś na IP którego 2 pierwsze oktety ( 94.42 ) należą do wyjątkowo uciążliwego cheatera. Jeśli posiadasz zmienne IP postaraj się upewnić że nie wejdziesz z tym IP ponieważ admini są na nie wyczuleni.

Pozdrawiam

Joe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...