Kristo Napisano 29 Marca 2015 #296372 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 1. Imię: Robert 2. Kontakt: Steam: Kristo >> Multi-Head.pl 3. Lokalizacja: Pilzno (Podkarpackie) 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 2-3h dziennie 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 4-5h (chwilowy brak komputera, awaria dysku głównego ale już w przyszłym tygodniu będzie ok bo wróci mi z gwarancji, obecnie pisze na komputerze brata). 6. Posty (min.500 sensownych): Posiadam 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomóc nowy użytkownikom również chciałbym pilnować pożądku na forum. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Mógłbym każdym. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Oczywiścię posiadam tą ceche. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak samo jak wyżej. 11. Coś o sobie: Mam na imię Robert mam 16 lat, kocham grać w Piłkę nożną jak i w siatkówke (ale słaby jestem ). 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak mam doświadczenie, miałem własną sieć. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 29 Marca 2015 #296378 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na nie wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Marca 2015 #296380 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Nie wiesz, że specjalnie pod Ciebie jest wymaganie z min. 16 lat? Z Twoim charakterkiem to dziwię się, że w ogóle masz jakąś rangę, skoro i tak pod zamknięciu tego podania odejdziesz z forum i za godzinę wrócisz ) Najlepsze jest to, że za każdym razem Twoje podanie jest odrzucane z tego samego powodu, ale nic nie zmieniasz i składasz na nowo podanie Tobie bałbym się dać do potrzymania piwo, bo byś zaraz się obraził i nie zobaczyłbym już tego piwa nigdy (( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #296389 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi