bydlak Napisano 29 Marca 2015 #296351 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 1. Imię:Dawid 2. Kontakt:Steam, Pw 3. Lokalizacja:Olsztyn 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:Hmm dla cs'a jakieś 3.5 godzin 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):Myślę ze bardzo dużo, często siedzę na forum jak i 100dni mówi za siebie 6. Posty (min.500 sensownych):Tak są 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Pomóc innym moderatorom w pilnowaniu porządku jak i spamu. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:To już wszystko zależy od was co mi przydzielicie. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak myślę ze mam bardzo dobre 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Tak 11. Coś o sobie:Hmm chyba wszyscy już mnie tutaj znają dla tych którzy nie to mam na imię Dawid jestem miłym sympatycznym chłopcem który lubi mieszać w cs 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak miałem już kiedyś Moderatora jak i Super Moderatora 13. Obowiązkowe mikro: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Marca 2015 #296366 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Owszem będe na TAK +często na forum +wiek tyle wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 29 Marca 2015 #296367 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Aktywny, bezkonfliktowy i ogarnięty chłopaczyna Poradzi sobie Masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 29 Marca 2015 #296375 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na TAK - Wiek - Aktywny - Wymogi Powodzenia mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #296381 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Aktywny, bezkonfliktowy i ogarnięty chłopaczyna Poradzi sobie Masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #296387 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na TAK: +Aktywny +Bezkonfliktowy +Wymagania spełnia +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #296493 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 na TAK -spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 29 Marca 2015 #296552 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na tak: Czas na forum Posty Da się pogadać Nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Marca 2015 #296646 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jesteś z nami od dawna i dziwi mnie fakt, że nigdy nie dostałeś szansy na bardziej wymagającym "stanowisku". Za każdym razem byłeś w brany pod uwagę przy rozpatrywaniu podań, lecz zawsze trochę brakowało. Jeśli nie będziesz znikał tak jak Ci się to czasami zdarza, nie mam nic przeciwko, abyś w końcu mógł poważniej popracować na rzecz sieci. // Proponuję wymazać czwarty punkt ze wzoru. Zbyteczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Marca 2015 #296650 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Również jestem na TAK. Jest z nami bardzo długo, aktywny, kulturalny, nada się Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 30 Marca 2015 #296665 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na TAK Pomocny Ogarniety Kulturka Zabawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 30 Marca 2015 #296668 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Na TAK Kultura Ogarnięty Da sie z nim pogadac Myślę ze da rade, Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 30 Marca 2015 #296706 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Na tak. Nowa osoba na tym stanowisku by się przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Marca 2015 #296781 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na tak. Argumenty: 1. Jak najbardziej rozgarnięty - widać to po jakiejkolwiek konwersacji z nim. 2. Bardzo dobry admin - mimo długiej służby na stanowisku tego typu nie było z nim żadnych problemów. 3. Sieciowy weteran - te 1,5 roku od założenia konta na forum to może nie taki wyczyn, lecz wyczynem jest to, że bydlak prawie cały czas był aktywny. 4. Spełnia wszystkie warunki - tutaj nie trzeba nic dopisywać. 5. Koleżeński, sympatyczny, bezkonfliktowy - z każdym potrafi się dogadać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 30 Marca 2015 #296831 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na tak. Powody? 1. Można z Nim porozmawiać o wszystkim 2. Weteraz na sieci 3. Nie miał chyba dotychczas wyższego stanowiska niż admin, mimo iż stażem przebija 3/4 całej sieci 4. Sporo na forum, często dostępny na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 30 Marca 2015 #296952 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Na tak, + Duży staż, + Spełnia wymogi, + Zawsze dodatkowe ręce do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 30 Marca 2015 #296983 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dlugi staz na forum kultura jest miła sie z Toba rozmawia aktywny jestes jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 31 Marca 2015 #297018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Na Tak. Duży staż na sieci. Często aktywny na forum. Spełnia wszystkie wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 31 Marca 2015 #297153 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Jestem na tak. Miły, ogarnięty chłopak, na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 31 Marca 2015 #297206 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Oczywiście jak najbardziej na tak. Zawsze koleżeński, miły i sporo widziany na shoutboxie. Wiem, że Dawid na spokojnie poradziłby sobie na tym stanowisku . Wymagania wszystkie spełnione, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń . Powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Marca 2015 #297214 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Panie Dawidzie. Pracujesz na sieci już długo, wywiązujesz się bardzo dobrze, zastrzeżeń do Ciebie nie miałem nigdy. Nie posiadasz w zasadzie żadnego ostrzeżenia na forum, starasz się o Moderatora od długiego czasu. Postanowiłem Ci zaufać i powierzyć Ci funkcję Moderatora na naszej sieci. Gratuluję i liczę na owocną współpracę. Skontaktuj się ze mną na Steam'ie to Ci wyjaśnię kilka szczegółów. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Marca 2015 #297215 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi