Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie.

bydlak

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię:Dawid

2. Kontakt:Steam, Pw

3. Lokalizacja:Olsztyn

4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:Hmm dla cs'a jakieś 3.5 godzin

5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):Myślę ze bardzo dużo, często siedzę na forum jak i 100dni mówi za siebie 

6. Posty (min.500 sensownych):Tak są 

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Pomóc innym moderatorom w pilnowaniu porządku jak i spamu. 

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:To już wszystko zależy od was co mi przydzielicie.

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak myślę ze mam bardzo dobre 

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Tak 

11. Coś o sobie:Hmm chyba wszyscy już mnie tutaj znają :) dla tych którzy nie to mam na imię Dawid jestem miłym sympatycznym chłopcem który lubi mieszać w cs :) 

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak miałem już kiedyś Moderatora jak i Super Moderatora 

13. Obowiązkowe mikro: Tak 

Jesteś z nami od dawna i dziwi mnie fakt, że nigdy nie dostałeś szansy na bardziej wymagającym "stanowisku". Za każdym razem byłeś w brany pod uwagę przy rozpatrywaniu podań, lecz zawsze trochę brakowało. Jeśli nie będziesz znikał tak jak Ci się to czasami zdarza, nie mam nic przeciwko, abyś w końcu mógł poważniej popracować na rzecz sieci.

//

Proponuję wymazać czwarty punkt ze wzoru. Zbyteczny.

Jestem na tak.

Argumenty:

1. Jak najbardziej rozgarnięty - widać to po jakiejkolwiek konwersacji z nim.

2. Bardzo dobry admin - mimo długiej służby na stanowisku tego typu nie było z nim żadnych problemów.

3. Sieciowy weteran - te 1,5 roku od założenia konta na forum to może nie taki wyczyn, lecz wyczynem jest to, że bydlak prawie cały czas był aktywny.

4. Spełnia wszystkie warunki - tutaj nie trzeba nic dopisywać.

5. Koleżeński, sympatyczny, bezkonfliktowy - z każdym potrafi się dogadać.

Pozdrawiam.

Jestem na tak. Powody?

1. Można z Nim porozmawiać o wszystkim

2. Weteraz na sieci

3. Nie miał chyba dotychczas wyższego stanowiska niż admin, mimo iż stażem przebija 3/4 całej sieci

4. Sporo na forum, często dostępny na steamie

Oczywiście jak najbardziej na tak.

Zawsze koleżeński, miły i sporo widziany na shoutboxie. Wiem, że Dawid na spokojnie poradziłby sobie na tym stanowisku  ;).

Wymagania wszystkie spełnione, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń :).

Powodzenia życzę. ;)

Panie Dawidzie. Pracujesz na sieci już długo, wywiązujesz się bardzo dobrze, zastrzeżeń do Ciebie nie miałem nigdy. Nie posiadasz w zasadzie żadnego ostrzeżenia na forum, starasz się o Moderatora od długiego czasu. Postanowiłem Ci zaufać i powierzyć Ci funkcję Moderatora na naszej sieci. 

Gratuluję i liczę na owocną współpracę. Skontaktuj się ze mną na Steam'ie to Ci wyjaśnię kilka szczegółów. ;))

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...