`Shooter. Napisano 29 Marca 2015 #296350 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 1. Imi臋: Mateusz聽 2. Kontakt: Steam, PW na forum ew. GG聽 3. Lokalizacja: Ma艂a wie艣 30 km od 艁odzi.聽 4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: w tygodniu ok. 1-2 godz. a w weekendy ok. 3-4 godz.聽 5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Forum mam praktycznie ci膮gle w艂膮czone. 聽 6. Posty (min.500 sensownych): Na ten czas mam 1520 post贸w.聽 7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Chcia艂 bym pomaga膰 innym u偶ytkownikom oraz w utrzymywaniu porz膮dku na forum.聽 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Oboj臋tne.聽 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Posiadam.聽 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Posiadam.聽 11. Co艣 o sobie: Moje imi臋 to Mateusz, mam 16 lat. Jak to ju偶 wy偶ej napisa艂em mieszkam w ma艂ej wsi 30 km od 艁odzi. Interesuj臋 si臋 sportami g艂贸wnie pi艂k膮 no偶n膮. Jestem osob膮 mi艂膮 oraz pomocn膮.聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Zajmowa艂em ju偶 takie stanowisko i w obs艂udze skryptu IPB radz臋 sobie bardzo dobrze.聽 13. Obowi膮zkowe mikro: Mikro jak najbardziej posiadam.聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Marca 2015 #296397 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Powiniene艣 napisa膰, dlaczego mia艂e艣 Moderatora, a obecnie go nie posiadasz, poniewa偶 mo偶e to rzuca膰 r贸偶ne opinie na ten temat 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 @edit. 聽 聽 聽 Tak naprawd臋 to nie wiem co to Tobie my艣le膰 Shooterku.. 聽 Poniewa偶 swego czasu by艂e艣 aktywniejszy od Teeza, a z dnia na dzie艅 przesta艂e艣 aktywnie uczestniczy膰 na forum. 聽 Jednak jako nieliczny starasz si臋 ogarnia膰 swoj膮 rol臋(patrz AMX SUPPORT). 聽 Jednak by艂e艣 ju偶 Moderatorem i czasami trzeba da膰 nowym szans臋 i trzeba si臋 zastanowi膰 czy skoro by艂em d艂u偶szy czas Moderatorem, to nie warto da膰 innym szansy.. 聽 聽 聽 Wstrzymam si臋 od g艂osu, cho膰 nie mia艂em z Tob膮 problem贸w, a przykr膮 sytuacj臋 szybko rozwi膮zali艣my bezproblemowo 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 29 Marca 2015 Autor #296399 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Poprzednio straci艂em Moderatora dlatego, 偶e nie mia艂em zbytnio na to czasu Teraz si臋 to zmieni艂o 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 29 Marca 2015 #296448 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Jestem na TAK. 聽 聽 聽 Aktywny, pomocny, mia艂 ju偶 Moderatora i dawa艂 rad臋, teraz sobie na pewno poradzi. 聽 聽 聽 聽 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Marca 2015 #296469 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Te偶 jestem na TAK !聽 聽 Aktywny 聽 Da sobie rade 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 29 Marca 2015 #296473 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Ja jestem na nie. Chcia艂bym zobaczy膰 kogo艣 neutralnego i nowego w tej roli. Podanie jak odgrzewany kotlet. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Marca 2015 #296474 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Na TAK: 聽 +Mia艂 ju偶 moderatora i radzi艂 sobie 聽 +Aktywny 聽 +Pomocny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Marca 2015 #296481 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 na TAK 聽 -aktywny 聽 -pomocny 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 29 Marca 2015 #296494 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Tak 聽 ogarnia, zabawny i by艂 ju偶 na tej funkcji. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
GanjaMafia-123 Napisano 29 Marca 2015 #296496 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 NA TAK聽 聽 -spe艂nia wymagania 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 30 Marca 2015 #296660 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na TAK 聽 Aktywny 聽 Ogarnia 聽 Zabawny 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 30 Marca 2015 #296664 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Na TAK 聽 Mia艂 tu moda 聽 Ogarni臋ty 聽 My艣le 偶e da rade 聽 Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 30 Marca 2015 #296687 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Shooter bociku 聽 聽 Oczywi艣cie ze jestem na tak . Sp臋dzi艂 juz na tym forum kup臋 czasu . Zas艂uguje na to stanowisko 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 30 Marca 2015 #296701 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Wiesiek... Oczywi艣cie 偶e na TAK 聽 聽 聽 - Aktywny na forum 聽 - Obowi膮zki AMXX Support wykonuje nale偶ycie 聽 - Mia艂 ju偶 tutaj Moderatora 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Marca 2015 #296711 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na tak jako moderator dobrze pe艂ni艂 swoj膮 funkcje聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 30 Marca 2015 #296715 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na tak. Pisa艂, 偶e mia艂 ju偶 moderatora tutaj, to znaczy jedno do艣wiadczenie ma, zna si臋 na rzeczy.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 30 Marca 2015 #296737 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na聽tak Mati jest kulturalny pomocny mi艂y mia艂 juz Moderatora i bardzo dobrze sie sprawowa艂. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 30 Marca 2015 #296741 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na Tak. 聽 聽 聽 -Aktywny 聽 -Pomocny 聽 -Ogarni臋ty 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 30 Marca 2015 #296953 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na tak, 聽 + Aktywny, 聽 + Mia艂 tu ju偶 moderatora, 聽 + Wszystkie wymagania s膮 spe艂nione. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 31 Marca 2015 #297017 Udost臋pnij Napisano 31 Marca 2015 Czeka艂em mordko na Twoje podanie do艣膰 d艂ugo i si臋 doczeka艂em oczywi艣cie , 偶e jestem na wielkie TAK !!! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillg盲nglig Danke:* Napisano 31 Marca 2015 #297207 Udost臋pnij Napisano 31 Marca 2015 Shooterek, m贸j braciszek . 聽 By艂y moderator sieci Multi-Head.pl, moim zdaniem bardzo dobrze wype艂nia艂 swoje obowi膮zki i powinien zosta膰 przywr贸cony na to stanowisko. . 聽 聽 聽 Wymagania spe艂nione, wszystko na miejscu, tak偶e nic doda膰 nic uj膮膰. Dobrze dogaduje si臋 ze wszystkimi u偶ytkownikami, a taka osoba powinna by膰 brana pod uwag臋. 聽 Wielkie, t艂uste TAK! 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Marca 2015 #297210 Udost臋pnij Napisano 31 Marca 2015 Mateuszu. By艂e艣 moderatorem, sprawowa艂e艣 si臋 bardzo dobrze, ale niestety z czasem zapa艂 twojej pracy zmala艂 i aktywno艣膰 spad艂a do zerowej. Wiesz jak to si臋 sko艅czy艂o. Pracuj poka偶, 偶e Ci zale偶y i r贸b wszystko bym zobaczy艂, 偶e si臋 starasz.聽 聽 Nie dawno zosta艂e艣 zdegradowany, wi臋c poczekaj jeszcze troch臋. Dajmy szans臋 innym.聽 聽 聽 聽 Pozdrawiam, @Procentowy. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Marca 2015 #297211 Udost臋pnij Napisano 31 Marca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko sieciowego moderatora. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi