Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Nie myśleliście nigdy?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A więc o czym mowa? CallAdmin :D

Gdzie jest CallAdmin :D

Tyle serwerów a adminów mało :)

Może takie powiadomienia na ShoutBoxie coś by pomogły ;)

Gość Guest
Napisano

Chodzi mu pewnie o to by mieć szybki kontakt z adminem, bezpośrednio i by po chwili pojawił się na serwerze, Chce pewnie by w ShoutBoxie była kategoria: Prośba do Administracji (Admini, Modki itp)

I tam by pisał: Potrzebny admin na cod 500k itp

I po chwili jakiś adm wpadał albo UBT xD

Chyba tak?

Napisano

Lepiej takie coś niż nakręcony dzieciak wpadający na SB zaczynający zdanie od "KUR... gdzie są admini!".. co często się zdarza :)

+1 i już, zaśmiecać serwery pluginami, a na 3/4 serwerach nie działa nawet /server ^^ Jo Was Prosza, nie potrzebne. Wystarczy napisać na SB, Steam, GG, co do

Chodzi mu pewnie o to by mieć szybki kontakt z adminem, bezpośrednio i by po chwili pojawił się na serwerze, Chce pewnie by w ShoutBoxie była kategoria: Prośba do Administracji (Admini, Modki itp)

I tam by pisał: Potrzebny admin na cod 500k itp

I po chwili jakiś adm wpadał albo UBT xD

Chyba tak?

UBT nie ma admina na wszystkich serwerach ;]

Napisano

O mamusiu już tłumaczę tym którzy nie wiedza.

Po stronie serwera instalowany jest plugin.

Po wpisaniu na serwerze /zawolaj lub innej komendy ustawione w pluginie wyskakuje nam lista graczy.

Wybieramy gracza ktory sie odpala, a następnie z kolejnego menu jakie wyskoczy rodzaj haxa. 

Wiadomość zostaje wysłana na forumowego Shoutboxa.

A tak wygląda efekt końcowy :

(Only DD2 #2)

Podejrzany [nick_gracza]

o [typ_cheata] 

Admin widzi taka wiadomosc na shoutboxie i wie kto gdzie odpala, może szybciej zareagowac... Jesli chodzi o plugin moge bez problemu zedytowac tak jak H@ sie spodoba i udostepnic cale SMA :)

Zasmiecanie pluginami? Plugin jedyne co robi to dodaje wpis do bazy shoutboxa. Zawsze mialem to u siebie i zawsze sie sprawdzalo...

To, że Wam coś nie działa to przykro... Widac nie macie ludzi ktorzy umieja to ogarnac ;*

Napisano

Kolorek czerwony i zielony tylko dla administracji "ogarze".

A nie prościej na SB napisać jaka sprawa? W obydwu sytuacjach wychodzi na to samo. Jeśli będzie ktoś uprawniony to wbije na serwer.

Jest też opcja "Zgłoś cheatera" co przy większym zaangażowaniu jest doceniane i wynagradzane

Napisano

Kolorek czerwony i zielony tylko dla administracji "ogarze".

A nie prościej na SB napisać jaka sprawa? W obydwu sytuacjach wychodzi na to samo. Jeśli będzie ktoś uprawniony to wbije na serwer.

Jest też opcja "Zgłoś cheatera" co przy większym zaangażowaniu jest doceniane i wynagradzane

Tak, trzeba wyjsc, zalogowac sie na forum i pisac... A zwyklego usera nie kazdy zauwaza... A tu masz prosto z serwera + kolory itd... Latwo rzuca sie w oczy i wiecej osob reaguje :)

A wiem co mówie bo mam dosc spore doswiadczenie.... 

Co do kolorków chcecie dajcie warna takie mialem kolory u siebie i podałem:D

Napisano

Wiem o co chodzi, jestem na nie.

- Byłem na wielu forach, wiele widziałem i wiem jak to jest, jak ci spamią po 14255632142 wiadomości o "czitach", którzy ich raz zabili i już jest płacz.

Napisano

Pomysł ciekawy, lecz mogący spowodować więcej szkody niż pożytku, ponieważ na MH.pl mamy do wyboru 25 serwerów i jak z każdego serwera dokonywać zgłoszeń w tym samym czasie będzie po kilku graczy spowoduje to chaos. Niestety są tacy gracze, którzy uważają siebie za takiego pro'sa, że jak go zabijesz to już pisze Ci litanię na u@, ze WH. AIM itp itd, a w rzczywistości gracz jest czysty.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...