Gość Napisano 19 Marca 2015 #292019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 A więc o czym mowa? CallAdmin Gdzie jest CallAdmin Tyle serwerów a adminów mało Może takie powiadomienia na ShoutBoxie coś by pomogły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Marca 2015 #292035 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nie rozumiem Ciebie wcale jaki CallAdmin jakie powiadomienia? Fora ci sie pomylily czy ki .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Marca 2015 #279467 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 U nas nie ma czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292042 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Chodzi mu pewnie o to by mieć szybki kontakt z adminem, bezpośrednio i by po chwili pojawił się na serwerze, Chce pewnie by w ShoutBoxie była kategoria: Prośba do Administracji (Admini, Modki itp) I tam by pisał: Potrzebny admin na cod 500k itp I po chwili jakiś adm wpadał albo UBT Chyba tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292060 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Kompletnie nie wiem o co biega, więc lepiej to wytłumacz, albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 19 Marca 2015 #292078 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Jemu bodajże chodzi o to, że jak na serwerze wpiszesz /calladmin np. WH, to pokazuję się to na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Marca 2015 #292086 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 /wezwijadmina "powod" wtedy adminowi na forum wyswietla zeby wszedl na serwer.Niestety u nas tego nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Marca 2015 #292088 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Według mnie nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292094 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 U nas nie ma czegos takiego + co to takiego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 19 Marca 2015 #292106 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Lepiej takie coś niż nakręcony dzieciak wpadający na SB zaczynający zdanie od "KUR... gdzie są admini!".. co często się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Marca 2015 #292123 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Lepiej takie coś niż nakręcony dzieciak wpadający na SB zaczynający zdanie od "KUR... gdzie są admini!".. co często się zdarza +1 i już, zaśmiecać serwery pluginami, a na 3/4 serwerach nie działa nawet /server ^^ Jo Was Prosza, nie potrzebne. Wystarczy napisać na SB, Steam, GG, co do Chodzi mu pewnie o to by mieć szybki kontakt z adminem, bezpośrednio i by po chwili pojawił się na serwerze, Chce pewnie by w ShoutBoxie była kategoria: Prośba do Administracji (Admini, Modki itp) I tam by pisał: Potrzebny admin na cod 500k itp I po chwili jakiś adm wpadał albo UBT Chyba tak? UBT nie ma admina na wszystkich serwerach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2015 #292125 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 O mamusiu już tłumaczę tym którzy nie wiedza. Po stronie serwera instalowany jest plugin. Po wpisaniu na serwerze /zawolaj lub innej komendy ustawione w pluginie wyskakuje nam lista graczy. Wybieramy gracza ktory sie odpala, a następnie z kolejnego menu jakie wyskoczy rodzaj haxa. Wiadomość zostaje wysłana na forumowego Shoutboxa. A tak wygląda efekt końcowy : (Only DD2 #2) Podejrzany [nick_gracza] o [typ_cheata] Admin widzi taka wiadomosc na shoutboxie i wie kto gdzie odpala, może szybciej zareagowac... Jesli chodzi o plugin moge bez problemu zedytowac tak jak H@ sie spodoba i udostepnic cale SMA _______________________________________________________ Zasmiecanie pluginami? Plugin jedyne co robi to dodaje wpis do bazy shoutboxa. Zawsze mialem to u siebie i zawsze sie sprawdzalo... To, że Wam coś nie działa to przykro... Widac nie macie ludzi ktorzy umieja to ogarnac ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 19 Marca 2015 #292127 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Kolorek czerwony i zielony tylko dla administracji "ogarze". A nie prościej na SB napisać jaka sprawa? W obydwu sytuacjach wychodzi na to samo. Jeśli będzie ktoś uprawniony to wbije na serwer. Jest też opcja "Zgłoś cheatera" co przy większym zaangażowaniu jest doceniane i wynagradzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2015 #292131 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Kolorek czerwony i zielony tylko dla administracji "ogarze". A nie prościej na SB napisać jaka sprawa? W obydwu sytuacjach wychodzi na to samo. Jeśli będzie ktoś uprawniony to wbije na serwer. Jest też opcja "Zgłoś cheatera" co przy większym zaangażowaniu jest doceniane i wynagradzane Tak, trzeba wyjsc, zalogowac sie na forum i pisac... A zwyklego usera nie kazdy zauwaza... A tu masz prosto z serwera + kolory itd... Latwo rzuca sie w oczy i wiecej osob reaguje A wiem co mówie bo mam dosc spore doswiadczenie.... Co do kolorków chcecie dajcie warna takie mialem kolory u siebie i podałem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 19 Marca 2015 #292147 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Wiem o co chodzi, jestem na nie. - Byłem na wielu forach, wiele widziałem i wiem jak to jest, jak ci spamią po 14255632142 wiadomości o "czitach", którzy ich raz zabili i już jest płacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Masta_Yoda_ Napisano 19 Marca 2015 #292152 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Pomysł ciekawy, lecz mogący spowodować więcej szkody niż pożytku, ponieważ na MH.pl mamy do wyboru 25 serwerów i jak z każdego serwera dokonywać zgłoszeń w tym samym czasie będzie po kilku graczy spowoduje to chaos. Niestety są tacy gracze, którzy uważają siebie za takiego pro'sa, że jak go zabijesz to już pisze Ci litanię na u@, ze WH. AIM itp itd, a w rzczywistości gracz jest czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Marca 2015 #292156 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 500 zgłoszeń na minutę. Jakiś amator CS'a zacznie spamować, bo ciągle ktoś go będzie zabijał i tak dalej, i tak dalej. Na dłuższą metę nie do wypalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Marca 2015 #292157 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi