Szef wszystkich szefow Napisano 13 Marca 2015 #289411 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Szef wszystkich szefów Do poniedziałku urlop i usprawiedliwienie tych wszystkich dni na forum. Wyjaśniłem wszytko more7 zna moja sytuacje. Miałem problem z babcia przez ostatnie tygodnie i teraz już zmarła i nie dam rady być obecny na forum. Jestem załamany psychicznie i opiekuje się mama bo to juz wgl dla niej zalania totalna proszę o wyrozumiałość :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 13 Marca 2015 #289416 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Współczuję. Trzymaj się i oczywiście jesteś usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 13 Marca 2015 #289417 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379871 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Urlopy/Nieobecności" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi