F.I.G.H.T.E.R. Napisano 10 Marca 2015 #288281 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Mi bardzo podoba się ten pomysł .Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #287000 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Takie turnieje nigdy nie wypalają ale pomysł dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2015 #288413 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Pomysl bardzo dobry. Tylko ta rywalizacja pomiedzy serwerami moze nie wypalic. Wiem z autopsji ze przed turniejem zawsze jest masa chetnych, radosc, chec rywalizacji .... a jak dochodzi do rozpoczecia to : temu nie pasuje, ten ma prace, ten wyjazd itd. w wyniku czego graja moze 3 druzyny i tyle. Przeczytaj jeszcze raz temat początkowy. Dokładnie ten wątek: Do takiego typu rozgrywki chciałbym żeby Admini serwerów 1.6 wytypowali po 1 drużynie z każdego serweru, Łącznie serwerów jest 17 więc jedną dodatkową drużynę mogą tworzyć sami Admini , będzie wtedy no większa rywalizacja... Admin wyznacza 5 osób które są najlepsze na serwerze i logiczne które chcą i mogą zagrać w Turnieju. Jeżeli jeden serwer nie wybierze drużyny no to dodatkowa drużyna znajdzie się z innego serwera na ich miejsce. Z resztą to zależy od Head Admin Czy wejdzie to w życie sprawy organizacyjne myśle że jak będą chętni i zdeterminowani ludzie którzy będą w tym uczestniczyć to na pewno turniej wypali. "...chyba ze po zgloszeniu jak ktos rezygnuje dostaje ostrzezenie zawsze wieksza mobilizacja" Większą motywacją by była jakaś nagroda, ale to już zależy od Head Adminów i organizatorów którzy tym się zajmną. Pozdrawiam mr.Who? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Masta_Yoda_ Napisano 11 Marca 2015 #288529 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Pomysł dobry, jedankże takich było mnóstwo, jak chociażby admini vs. gracze, lub 1 vs. 1 czy 5 vs. 5. Nawet już były przygotowane wstępne regulaminy rozgrywek. Niestety żaden z tych pomysłów nie doszedł do skutku. Jednakże życzę Ci powodzenia, gdyż moze akurat Tobie to się uda, jeżeli naprawdę weźmiesz się za przeprowadzenie takiego przedsięwźięcia. Drużyna adminów DD2#2 na pewno stawi się i to może w nie jednym składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288805 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Bardzo fajny pomysł, jestem .ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Marca 2015 #289171 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 kazdy wydaje opinie na tak wszystko ale co dalej pora chyba juz organizowac turniej wszystko i co dalej ? nie stojmy w miejscu a organizujmy juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289426 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Całkiem fajny pomysł Też bym zagrał ale już nie ogarniam zbytnio 1.6 :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 13 Marca 2015 #289515 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Jestem Za. Z chęcią zgrałbym taki turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289572 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Fajne tylko ludzie z JB szans nie mają ale popytam.Liczy sie dobra zabawa Wandi rozwalimy ich wtedy . Jestę ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Marca 2015 #296087 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Wandi rozwalimy ich wtedy . Jestę ZA Szczególnie teraz 8) I co już pograne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 29 Marca 2015 #294071 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Także jestem za.. Ehh był juz taki pomyśl ale nie wypalił ;( chętnie bym wzięła udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 29 Marca 2015 #296316 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 No i co z tym konkurssem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Marca 2015 #296527 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Cóż takich propozycji jest mnóstwo, tylko na 1 stronie działu z propozycjami naliczyłem się z 8 tematów tycząych się turniejów. Wiem, że w większości odpadają ponieważ nie ma się tym kto zająć. Zdarzało się, że znalazła się chętna osoba, lecz mimo tego uczestnicy nie brali chyba tego na poważnie, ponieważ często się nie stawiali itp. Tym samym każda próba upadała. Mimo, że pomysł mi się podoba, to raczej nie wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 30 Marca 2015 #296704 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Pomysł ciekawy, jak tylko dojdzie do organizajci tego to z chęcią wezme udział ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Marca 2015 #296731 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Myślę ze pomysł bardzo dobry, jeżeli wypali również wezmę w tym turnieju udział. PS: Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Kwietnia 2015 #304313 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi